Follow:

KNEIPP BODY MOUSSE PATCHOULI & MORNING KISS

Na het succes van de Kneipp douce foams introduceert Kneipp een geheel nieuw product voor de dagelijkse verzorging. Ik heb het over de Kneipp body mousses! De Kneipp body mousse producten zijn al vanaf vandaag te koop, maar ik mocht voor jullie een voorproefje nemen. Dit nieuwe product van Kneipp belooft luchtig te zijn, heel erg snel in te trekken, mega goed te verzorgen en daarnaast ook nog eens heerlijk te ruiken. Tevens belooft dit product om geen plakkerig laagje achter te laten, en daar ben ik al helemaal benieuwd naar! Ik heb ze voor je getest en vertel vandaag uitgebreid mijn mening over deze producten. Ik heb trouwens toch besloten om weer eens te gaan voor een minder samengevatte review, en lekker uitgebreid. Dus, bij deze! Laat alvast even weten of je dit fijner vind, of de samengevatte reviews.

054 063072  066 058 055

De ingrediënten

Body Mousse morning kiss

Aqua, Dicaprylyl Ether, Helianthus Annuus Seed Oil, IsopropylPalmitate, Glycerin, Butane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Methylpropanediol, Squalane, Simmondsia Chinensis Oil, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Citrus Nobilis Oil, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum, Carbomer, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-5 Oleate, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Isobutane, Propane, Tocopherol.

Body Mousse patchouli

Aqua, Dicaprylyl Ether, Helianthus Annuus Seed Oil, IsopropylPalmitate, Glycerin, Butane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Methylpropanediol, Squalane, Simmondsia Chinensis Oil, Panthenol, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Citrus Nobilis Oil, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum, Carbomer, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl-5 Oleate, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Isobutane, Propane, Tocopherol.

Ondanks dat het twee verschillende producten zijn, zijn de ingrediënten toch hetzelfde, tenminste ik zie geen verschillend ingrediënt. Ik neem aan dat er toch iets in verschil zou moeten zitten omdat de geur anders is? Maar misschien heb ik dit helemaal fout hoor! In ieder geval is het zo dat er geen siliconen en geen alcohol in deze producten zit en dat vind ik een groot pluspunt, om daar maar eens mee te beginnen!

De geur

De geur van Morning kiss vind ik persoonlijk echt heerlijk. Dit is de geur van mandarijnen/sinaasappels, maar dan nog wat frisser en lekkerder. De geur van Patchouli is niet echt mijn geur, maar mijn zus vindt die geur juist wel heel erg lekker. Geuren zijn natuurlijk sowieso erg persoonlijk, dus daar kan ik niet goed over oordelen. In ieder geval is morning kiss mijn favoriet.

De werking

Kneipp belooft frisse en luchtige producten te leveren en dat is na mijn mening zeker gelukt. Deze producten zijn echt ontzettend fris en luchtig.  Zoals je op de foto van de mousse zelf ook kunt zien is de mousse ook echt ontzettend luchtig en poofy. Als je de mousse op je huid aanbrengt (heerlijk royaal) smeert het uit als een heel erg wit product. Als je het gaat “in masseren” wordt het al heel erg snel minder zichtbaar. En wat ik echt niet had verwacht: de mousse trekt zo snel in je huid! En het plakt ook echt gewoon helemaal niet! Ik stond er eerlijk gezegd echt een beetje van te kijken.

Deze mousse is echt zo ontzettend zacht en mijn huid wordt er dan ook echt ontzettend zacht van. Ik heb een liefde voor deze mousses. Deze zijn te koop voor €9,99 bij verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van deze Kneipp body mousses? Zou jij deze kopen?

 

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Klinkt goed!
  Nu ik je artikel gelezen heb ben ik er zelf zo benieuwd naar…

  Xoxo

  24 juni 2016 at 16:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge