Follow:

Rimmel Glam’Eyes HD 26 Green Pentad Oogschaduw

Dit is helaas alweer bijna het laatste product wat ik mocht testen voor Rimmel. Ik ben eigenlijk over alle producten die ik tot nu toe heb getest ontzettend tevreden, dus ik hoop dat ik dat bij dit oogschaduw setjes ook kan zeggen. De kleuren in dit setje zien er in ieder geval al heel erg veel belovend uit. Dit setje ligt al een tijdje in de schappen, dus als je hem al vaker voorbij hebt zien komen in de winkels, dat kan zeker kloppen. Toch ben ik echt ontzettend benieuwd. 

035 038 053

De buitenkant van het setje is vrij saai, nou ja.. Laat ik het anders verwoorden: het ziet er niet heel bijzonder uit. De kleuren zijn wel meteen goed zichtbaar en dat kun je ook als een voordeel zien.

In dit setje zitten totaal 5 kleuren inclusief een kwastje. Het kwastje zou ik zelf niet snel gebruiken, maar als je geen kwasten hebt is dit een alternatief.

Wat me al meteen opviel was dat de kleuren echt ongelofelijk goed dekken en totaal geen fall-out hebben. De oogschaduw brengt heel mooi egaal aan en ze zijn goed in elkaar te blenden en te vervagen, ook dat vind ik een groot pluspunt van dit setje.

De kleuren uit dit setje passen tevens ook erg mooi bij elkaar. De roest kleur met groen staat erg mooi bij elkaar in combinatie. Tevens doet de highlighter het echt heel erg mooi! Hij is erg opvallend, dus ik ben er voorzichtig mee. Ik vind het erg jammer dat de kleuren uit dit setje mij niet heel erg mooi staan, anders zou ik hem zeker vaker hebben gedragen!

Een leuk feitje is dat je deze oogschaduw ook nat kunt gebruiken. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar dat ga ik zeker even doen! Dit zou voor meer expressie moeten zorgen.

Dit Rimmel Glam’Eyes HD 26 Green Pentad Oogschaduw is voor maar 11.99 te koop bij onder anderen Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van dit setje? Zou jij deze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge