Follow:

Persoonlijke update | gala, Londen en kampioen!

Ik weet eigenlijk helemaal niet hoe ik dit artikel moet beginnen, dus doe ik het maar even zo. De afgelopen weken waren zo druk dat ik voor mijn gevoel ook ontzettend weinig heb gepost. De mensen die mij op social media volgen weten wel wat ik de afgelopen weken allemaal heb uitgespookt, maar als je mijn blog alleen volgt weet je dat waarschijnlijk helemaal niet. Daarom heb ik vandaag even een persoonlijk artikel waarin in met behulp van foto’s allemaal dingen ga vertellen.

Laten we beginnen bij het begin: gala! Wat was dit leuk. Ik had echt verwacht dat het totaal niet leuk zou zijn.. Iedereen die je aankijkt en daar ben ik dus echt totaal niet van. Gelukkig was het echt super leuk! We hadden als vervoer een campingtreintje waar we volgens mij met 12 of 13 inzaten. En dat was echt reuze gezellig! Er kwamen zelfs nog 2 docenten bij ons in het treintje.

De volgende dag: de Efteling! We gingen met alle 4de jaars naar de Efteling en dat was erg gezellig. Maar ik was wel moe! Trouwens, ik hou niet zo van achtbanen dus ik wachtte gewoon totdat mijn vriendinnen er uit waren, of ik wachtte mee in de rij. De vogelrock vind ik wel leuk trouwens 😛

Het ergste was dat ik de volgende dag de kampioenswedstrijd moest spelen.. Gelukkig werden we kampioen! En dat was zeker een heel erg leuk feestje. ‘S avonds hadden we een bbq en daarna hebben we nog gezwommen, en ook dat was echt super gezellig!

Zondag was mijn opa jarig en ik maandag! Al mijn familie kwam en ook dat was erg gezellig.

En de volgende dag ging ik naar Londen. Daar hebben jullie natuurlijk al een artikel over kunnen lezen. Londen was echt super leuk!
Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? Let me know!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge