Follow:

Muziek om te leren + het songfestival| Spotify update mei 2016

Ondanks dat ik het nu al een miljoen keer heb gezegd, maar aankomende dinsdag is het dan écht zo ver: het begin van de examens. Zoals je waarschijnlijk ook wel weet heb ik de afgelopen weken ontzettend hard geleerd voor de examens en daardoor is mijn spotify lijst ook wel iets gewijzigd. Ik merkte dat doordat ik zo veel muziek luisterde ik heel erg geïrriteerd raakte aan nummers die ik vaak had gehoord en dat is ook de reden waarom sommige liedjes snel weer mijn lijst uit gingen. Daarom vond ik het ook wel weer tijd worden voor een nieuwe Spotify update.

Is mijn lijst rustiger geworden door het leren? Nee, dat is hij niet. Er zitten zowel ‘rustige’ liedjes tussen als liedjes die ik normaal ook zou luisteren. Er is eigenlijk niet ontzettend veel veranderd qua stijl, laten we het daar op houden!

Er kwam onlangs ook een nieuw album van Beyoncé uit. Jammer genoeg is dat album inderdaad niet te beluisteren op Spotify. Ik heb op Tidal geluisterd en ik vond het album helemaal niet zo leuk als ik heel eerlijk ben! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jullie van het nieuwe album van Beyoncé vinden. Let me know!

Tevens kwam ook het nieuwe nummer van o’g3ne uit. Wie mij wat langer volg weet dat ik o’g3ne al sinds het junior songfestival volg en daardoor vind ik o’g3ne gewoon ontzettend leuk. Het liedje ‘take the money and run’ vind ik persoonlijk niet het allerleukste liedje wat ze hebben gehad, maar hij is zeker niet verkeerd! Hij blijft wel echt in mijn hoofd hangen, haha!

Ik zou zeggen, beluister even mijn Spotify lijst en als je hem nog niet volgt, volg mijn Spotify lijst dan hier. Mocht je nog suggesties voor leuke nummers hebben, laat het even weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Nienke | Nienke Blogt

    Ik vind het album juist erg leuk! Vooral All Night en Sorry, haha. Veel succes met je examens alvast! Liefs,
    Nienke | Nienke Blogt onlangs geplaatst…VOORDELEN VAN HET NEDERLANDSE WEERMy Profile

    14 mei 2016 at 19:38
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge