Follow:

Mijn kwasten van de Primark

Kwasten van de Primark kosten serieus geen ene drol en zo slecht zijn ze echt niet, voor als je dat dacht haha! Ik heb zelf ook een aantal kwasten van de Primark en toen ik de kwasten van Wish nog niet had gebruikte ik die kwasten bijna iedere dag. Puur omdat ik ze gewoon echt ontzettend fijn vond. In elk geval leek het me een leuk idee om eens een keer mijn Primark kwasten te laten zien en over iedere kwast mijn mening te geven, want daar draait mijn blog tenslotte om: mijn mening (klinkt raar, maar waar)! Veel plezier!

150

Totaal heb ik vier kwasten van de Primark en stuk voor stuk vind ik ze fijn. Al eerst deze kwast en dit is een ontzettend fijn kabuki kwast. De haren zijn echt ontzettend zacht en ontzettend goed geschikt voor poeder.152

Dan deze kleine kwast. Deze kun je zowel gebruiken voor poeder als wat vloeibaardere producten. Ik weet wel dat ik deze altijd gebruikte voor mijn concealer, maar achteraf denk ik toch dat deze kwast beter is voor poeder producten. Misschien wel een goede bronzerkwast? Daar had ik nog niet eens aan gedacht, haha!154

Deze lijkt ontzettend op de vorige, maar deze is toch een aantal slagen groter. Dit vind ik een ontzettend fijne poeder kwast. Ik kocht deze kwast op de hoop dat dit een buffing brush zou zijn, maar dat was helaas niet het geval. Daar viel hij dan ook zwaar op tegen, maar voor poeder is hij prima!156

En tot slot heb ik deze kwast. Ik wet dat deze kast er nog wel is, maar helemaal is veranderd. Dat betekent dus dat als je deze kwast zou willen hebben je niet naar deze kleur moet zoeken. In elk geval vind ik deze kwast ook ontzettend fijn. Ook deze haren zijn super zacht en goed te gebruiken voor poeder. Deze kwast is klein waardoor hij ook nog eens makkelijk is om mee te nemen.

Wat vind jij van Primark kwasten? Yes or no?!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge