Follow:

Mijn favoriete oogschaduw kwasten!

Kwasten zijn natuurlijk ontzettend belangrijk bij het aanbrengen van je make-up. Je kunt er uiteraard voor kiezen om zonder kwasten te werken, maar dat moet je helemaal zelf weten. In elk geval laat ik vandaag mijn 3 favoriete low-budget kwasten zien. Ik heb vooral blending kwasten gekozen, omdat ik die ook gewoon ontzettend veel gebruik. Daarnaast zijn ze ook nog eens super makkelijk verkrijgbaar, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen! Dus: hierbij mijn favoriete oogschaduw kwasten

005 006

Om te beginnen deze welbekende Hema kwast. Echt ontzettend veel mensen kennen deze kwast wel, omdat hij ook gewoon ontzettend fijn is! De haren zijn mega zacht en deze kwast blendt gewoon super goed. Dit is echt een aanrader!007 008

Dan deze kwast van Kruidvat. Dit is de Pro 11 kwast, die zoals je ziet al een beetje kapot is. Ik heb hem dus maar geplakt met plakband. Maar dat geeft helemaal niks. De kwast is namelijk echt ontzettend fijn! Deze kwast gebruik ik zowel om te blenden als oogschaduw aan te brengen om mijn ooglid. Het is natuurlijk niet echt een blending kwast, maar als je een lijn niet te hard wil uitblenden is dit een mooi alternatief! 009 010

En tot slot de Boozybrush Tapered blending AO2. Zo’n fijne kwast had ik nog nooit gehad! De haren zijn echt super fijn om goed mee te kunnen blenden. Ik gebruik deze kwast eigenlijk gewoon altijd, bij wat voor een look dan ook. Wat ik ook wel eens doe is met deze kwast oogschaduw aanbrengen in de arcadeboog. Dat geeft echt een ontzettend mooi schaduw effect wat je met een andere kwast bijna niet kunt krijgen. Daarom vind ik deze kwast ook echt ontzettend fijn!

Dit zijn mijn drie favoriete oogschaduw kwasten! Ik ben nu natuurlijk wel ongelofelijk benieuwd wat jouw favoriete kwasten zijn. Van welk merk zijn ze en waarom zijn ze zo fijn? Laat het zeker even weten in de comments! Ik ben echt ontzettend benieuwd.

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Rilana

    Klinken als fijne kwasten! 🙂
    Rilana onlangs geplaatst…Winactie: Win een MAC lipstick naar keuzeMy Profile

    2 mei 2016 at 16:54
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge