Follow:

3 favorieten van Catrice

Catrice vind ik echt een geweldig budget-proof merk. Het is makkelijk te koop bij Kruidvat en ze hebben geweldige producten. Ondanks dat ik de prijzen de laatste jaren flink heb zien stijgen, houdt het me niet tegen om producten te kopen. Ik gebruik iedere dag heel erg trouw dezelfde mascara en eyeliner van Catrice die ik ooit in de sale kocht en nu alweer 3 keer opnieuw heb gekocht. Het is gewoon handig als een product goed voor jou werkt! Geen gedoe meer om andere producten te zoeken, al vind ik dat natuurlijk ook helemaal niet erg. Maar nu dwaal ik af, ik wilde dus zeggen dat ik vandaag mijn favoriete producten van Catrice laat zien. Veel plezier!

030

Als eerste deze blush. As you can see heb ik deze blush al aardig vaak gebruikt en daardoor de pen al ver heb geraakt. Deze blush is tevens uit het assortiment en daarvoor is eigenlijk dezelfde blush, maar dan in een ander patroon gekomen. Dus, mocht je hem zoeken: zoek naar dezelfde kleur maar een ander patroon! Het is een ontzettend neutrale blush, maar wat is hij mooi! Hij is vooral goed te dragen voor een dagelijkse look en als je hem wat zwaarder wil maken is het slim om hem te mengen met een andere kleur. Ook dan komt hij er prachtig uit! Tevens zit er een klein glimmetje in en dat maakt deze blush extra af.032 033

Deze producten behandel ik even in één keer, want het enige wat ik wil zeggen is dat deze mascara en eyeliner gewoon geweldig zijn. De mascara gebruik ik altijd. Hij is waterproof (en ja, écht waterproof), zorgt voor volume in mijn wimpers en blijft gewoon heel erg goed zitten. Daarnaast is de liner ook ontzettend fijn, hij is zwart, maar dan ook echt pikzwart. En ook dat is precies wat ik wil! Ik heb tevens niet de waterproof versie omdat ik die niet fijn vond (ja, die heb ik geprobeerd). Maar ik kan niet zeggen dat de niet-waterproof-versie er ook niet ontzettend snel van afgaat.

Wat zijn jouw favoriete producten van Catrice? Laat het even weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Die blush is erg fijn

  29 april 2016 at 17:47
 • Reply Rilana

  Die blush lijkt me fijn! 🙂

  30 april 2016 at 19:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge