Follow:

Winactie mok moederdag

Aangezien er een aantal keer gevraagd werd of ik weer een winactie wilde organiseren, vond ik het daar toch wel eens de tijd voor. Ik kreeg een aanbod van Prachtigkado voor deze winactie en dat kon ik natuurlijk niet laten! Het is al bijna moederdag dus gaat iedereen natuurlijk een moederdag cadeau kopen. Met deze winactie is dat niet meer nodig!

moederdag winactie

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Anita H.

  Ik volg je op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. En ik maak graag kans omdat ik dit een erg leuke mok vind. Voor mezelf of voor mijn moeder, daar ben ik nog niet over uit.

  1 mei 2016 at 17:21
 • Reply Mandy

  Ik doe zeker weten mee want deze winactie komt heel goed uit omdat ik nog geen moederdag cadeau heb. Ik vind het altijd zo lastig wat ik eigenlijk moet geven, een badschuim is zo standaard en heeft ze er nog 1000den van liggen! Dus daarom zou deze mok heel leuk zijn en doe ik zeker mee!! 🙂

  Natuurlijk volg ik je op Instagram (@Mandykasbergen), Snapchat (@Mandy129), YouTube (@Mandykasbergen), Twitter (@Megamandy_), Pinterest (@Mandykasbergen) en natuurlijk ook via hier. Eigenlijk op alles dus behalve FB want dat heb ik niet sorry! 🙂

  X Mandy!
  Mandy onlangs geplaatst…Hoe wordt je een morning person.My Profile

  3 mei 2016 at 16:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge