Follow:

Al mijn telefoonhoesjes!

Hoesjes, hoesjes en nog eens hoesjes. Ze zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens super handig. En uiteraard zijn ze ook beschermend, daar doen we het voor. Ik heb sinds ergens in augustus een iPhone 6 en daar ben ik echt ontzettend blij mee. Maar hij was wel ongelofelijk duur en daarom wil ik hem heel erg graag goed beschermen. Daarom heb ik altijd een hoesje om mijn telefoon heen. Zonder hoesje loop ik niet met mijn telefoon, laat ik het zo zeggen. Het leek me leuk om al mijn hoesjes te laten zien. Ik heb er namelijk al een aantal opgespaard en misschien heb je er wat aan. Veel plezier!

049

Als eerst dit super mooie glitterhoesje. Hier heb ik al een review over geschreven, dus mocht je die willen lezen klik dan even hier.050

Niets is zo leuk als een eigen gepersonaliseerd hoesje. Ik mocht er eentje maken bij Gocustomized en ik ben hier echt zo ongelofelijk blij mee! Ook hier heb ik al een review over geschreven, dus klik hier voor het persoonlijke hoesje.051

Dit hoesje was eigenlijk een soort flip case, maar ik heb het hoesje er van af geknipt waardoor ik alleen nog deze case overhield. De kleur vind ik ontzettend gaaf en dit hoesje is vrij dik waardoor de bescherming echt heel erg goed is. 052 053

Dan de flip cases. Als eerst deze Otterbox die ik niet heel erg mooi vind, maar wel ontzettend goed vind beschermen. Dit hoesje is zo stevig als geen ander en daarom gebruik ik deze altijd als ik wil dat mijn telefoon veel bescherming heeft. 054

En dan nog tot slot, een wederom roze flip case. Was te verwachten natuurlijk! Deze is niet heel speciaal, maar wel ontzettend handig. Daarom gebruik ik deze ook erg veel.

Wat zijn jouw favoriete hoesjes? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Chantalle

  Wat een leuke telefoonhoesjes!
  Chantalle onlangs geplaatst…Q&A – Antwoorden.My Profile

  27 april 2016 at 10:22
 • Reply Mandy

  Super leuke hoesjes! Ik moet echt weer eens een nieuwe kopen want die van mij us een beetje geel aan het verkleuren! Maar ik heb een iPhone 5c en helaas zijn daar in normale winkels zoals Hema enzo heel weinig hoesjes voor dus moet het iedere keer via Miniinthebox of Aliexpress dat duurt lang maar is gelukkig wel goedkoop! 😉

  29 april 2016 at 08:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge