Follow:

Mijn nieuwe hoesje met foto’s

Ja jongens (meiden), ik ben weer aan het hoesjes ontwerpen geslagen hoor! Ik ontwierp een super leuk hoesje en had niet verwacht dat hij er uiteindelijk zo mooi uit zou komen! Het hoesje is echt ontzettend goed beschermend en deed aan een eis die ik had: een softcase. I love softcases! Ik koos voor een hoesje met een hele grote collage met allerlei foto’s die ik maakte voor mijn blog, maar ook foto’s met vriendinnen en familie. Ik ben zelf ontzettend blij met het resultaat en het allerleukste vind ik toch wel dat het hoesje nog eens low-budget is! Wie wil er nou niet een heel goedkoop, zelf ontworpen hoesje ontwerpen

025 036 050 056 059 058

Toen ik dit hoesje binnenkreeg schrok ik eigenlijk gewoon een beetje van het mooie resultaat. Ik had niet verwacht dat het resultaat zó ongelofelijk mooi zou zijn! Ik koos voor een hoesje met allemaal foto’s met vriendinnen, familie en foto’s die ik maakte voor mijn blog. Over die foto’s heb ik een witte waas heen gehaald en daar op heb ik mijn so juul logo geplakt. Maar natuurlijk gaat het ook niet alleen maar om het uiterlijk, het gaat uiteraard ook om de bescherming. En ook hier stond ik echt van te kijken. Het hoesje is vrij dik en zit heel erg mooi gesloten op mijn telefoon. Ik denk eigenlijk dat dit de beste bescherming die je kunt hebben met een softcase!

De knopjes zijn heel erg goed bereikbaar, als dat het goede woord is. Als je goed kijkt naar de foto’s zie je ook echt dat het hoesje dik is en ik sta er dus van te kijken dat de knopjes zo goed bereikbaar zijn! In elk geval kan ik ze goed aantikken. Aan de zijkant zit er een soort van anti-slip en de achterkant is gelukkig ook niet heel glad.

Wil jij ook zo’n mooi iphone hoesje ontwerpen? Laat het dan weten in de comments! Laat ook even weten wat jij van dit hoesje vindt!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply All About Bertina

  Wat een super leuk idee om foto’s voor je blog te gebruiken in een telefoonhoesje.
  Super leuk hoesje heb je ontworpen. Zelf vind ik persoonlijke hoesjes het leukste en zeker het ontwerpen is altijd heel erg leuk om te doen. Gaaf hoor!

  19 maart 2016 at 06:52
 • Reply Derieke

  Echt leuk! ☺

  19 maart 2016 at 09:25
 • Reply eilish

  Zeker een prachtig resultaat!
  eilish onlangs geplaatst…Hema Soft Matt Lipbalm #09 & #10My Profile

  19 maart 2016 at 16:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge