Follow:

Mijn nieuwe zonnebril!

Nu de zon weer z’n plekje heeft gevonden en de zonnestralen in Nederlands zijn gekomen is het natuurlijk weer tijd voor een goede zonnebril. Vorig jaar had ik al een zonnebril die ik ontzettend gaaf vond. Maar het werd toch weer tijd voor een nieuwe. Ik koos dit keer voor een zwarte, omdat ik al veel blauwe zonnebrillen heb. Een keer wat anders dus! Hij heeft supergave gouden details en ik vind hem echt super gaaf. Benieuwd naar deze bril? Lees verder!031 029 033 036 039 053

Ik ben echt gek op deze bril. Het is eigenlijk een nerd bril model, maar dan net wat ronder uitgesneden aan de onderkant. Vooral de gouden details spraken mij echt heel erg aan op deze bril. Ik vind goud zelf ontzettend mooi en heb vooral gouden sieraden. Vandaar dat het ook wel goed bij mij past! Aangezien ik al een aantal blauwe zonnebrillen had, koos ik dit keer voor een zwarte. Hij is niet pik-zwart, maar neigt naar grijs-zwart. En soms vind ik hem zelfs nog een beetje blauw lijken. De kleur vind ik in elk geval helemaal perfect!

Het model is dus een soort nerd bril, maar hij is wat ronder uitgesneden. Het is niet een heel speciaal model als je het zo bekijkt, maar ik vind het model wel echt super gaaf! Wat me trouwens opviel is dat de glazen niet ontzettend donker zijn, maar wel goed tegen de zonnestralen. De bril is tevens stevig, ondanks dat de pootjes heel erg dun zijn.

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe zonnebril en ik weet zeker dat ik nog heel veel plezier ga hebben met deze zonnebril! Ik ben ontzettend benieuwd wat jij van deze bril vindt.

Deze bril komt van Firmoo, dus daar kun je ook een bril bestellen.

Zou jij deze nieuwe zonnebril kopen? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge