Follow:

Mijn leven in foto’s!

Wat heb ik dit al lang niet meer gedaan zeg! Voorheen deed ik iedere zaterdag een ‘Nailnerdjess diary’ (ja, ik heette toen nog Nailnerdjess), maar sinds dat ik video’s ging maken en dus ging vloggen werd het een beetje dubbel. Én film én foto’s, nee dat blijft natuurlijk niet interessant! Ondanks dat ik heb gevolgd deze week, heb ik toch foto’s weten te maken van wat je niet in de vlog ziet. Veel van mijn volgers denken namelijk wel dat je echt heel mijn week ziet in mijn vlogs, maar dat is echt niet zo! Denk er aan: in een week zitten heel veel uren en mijn vlogs duren vaak maar 5 minuten. Hoe klein is het deel van wat ik dus film? Heel klein! In elk geval laat ik dus vandaag wat foto’s zien, heel veel plezier! ❤️


Ik begon mijn dag met een heerlijke lunch. Ik had uitgeslapen en lunchte dus meteen goed! Ik maakte een broodje gezond en een heerlijke kop thee. Ik moest namelijk erg veel leren voor mijn examens dus verwende ik mezelf goed 😉


Ik had mijn aller, maar dan ook echt aller laatste Lesdag van de middelbare school! Tenminste als ik slaag natuurlijk, haha!


Ik kocht bij Hema een notitieboekje en een agenda. Mijn idee was om in de agenda ‘klein’ te plannen en in het notitieboekje echt per dag groot uit te plannen. Natuurlijk kon ik het niet laten om de DYTG groot in mijn agenda te zetten! En het leuke is: het is al bijna!


Leren voor mijn examens…. Moet ik nog meer zeggen dan dit? Ik heb het er liever niet over namelijk. Vreselijk!


Ik ging met mijn opa naar het ziekenhuis en dronk een heerlijke cappuccino. Het was niet alleen lekker, maar ook gezellig!


Ik kocht een nieuwe jas en ik schreef er een artikel over. Als ik foto’s maak komen er altijd weer ideeën in me op en ook hier weer!


Mijn mini-statief ging kapot dus kocht ik een nieuwe. Deze is flexibel en komt van de action. Tot nu toe vind ik hem erg fijn!


Omdat ik vanaf morgen (het is voor mij nu zondag) moet beginnen met leren voor de examens wilde ik mijn kamer nog even goed opruimen. Ik heb mijn kledingkast even goed opgeruimd en mijn kamer goed schoongemaakt.


Hier was mijn oude statiefje die kapot ging nog, die nu dus kapot is. Ik maakte in ieder geval een timelapse.


14 artikelen vooruit gepland, dat voelt goed!


Ik vulde deze tag in en deze tag vond ik echt ontzettend leuk. Het is ook leuk om op sommige dingen terug te blikken.


Eindelijk kon ik mijn tweede scherm gaan gebruiken! Er zit alleen wel iets in waardoor het helderheid schermpje niet weg gaat uit het beeldscherm.. Erg raar, maar niks aan te doen! Misschien wordt dat nog wel gefixt.
En dat waren de foto’s die ik maakte. Zal ik dit vaker gaan doen? Laat het weten!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Dana

    Leuk om te zien! Good luck met je examens meis 🙂
    Dana onlangs geplaatst…Current listening #5My Profile

    22 april 2016 at 23:08
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge