Follow:

Nieuwe zomerjas!

Ik zit echt al het hele jaar te twijfelen wat voor een zomerjas ik wilde. En ja, dat kan nog al een dilemma zijn.. Toch? Gelukkig liep ik er eentje tegen het lijf en daar was ik meteen verliefd op. Ik had er zo eentje al in gedachten, maar dan op een andere manier. Maar de jas die ik nu heb ik alleen maar beter! Aangezien heel veel van jullie altijd erg benieuwd zijn naar mijn nieuwe spullen, leek het me een goed idee om meteen wat te schrijven over mijn nieuwe zomerjas. Ik ben er ontzettend blij mee, dus deel mijn enthousiasme maar al te graag!

013 014 015

Wat ik sowieso wilde: een fel gekleurde jas. Wie mij kent (mijn blog al een tijd leest) weet dat ik gek ben op felle kleuren en als er ook maar iets fel of pastel is, ben ik om. En dat gebeurde dus ook bij deze jas. Het is een beetje zalm roze en ik vind dat echt een supermooie kleur. Ik zag deze jas hangen en was gewoon helemaal verkocht. De kleur past bij mij en het model spreekt mij ook erg aan. Hij heeft wat extra’s omdat hij aan de onderkant een soort van schuin afloopt en dat vind ik ontzettend leuk! Het enige nadeel is dat de zakken niet dicht kunnen. Daar baal ik toch wel een beetje van, maar goed. Je kan natuurlijk niet alles hebben hé! 😉

De jas is van het merk Only. Ik heb hem tevens niet gekocht bij de Only omdat ik hem daar ook helemaal nooit heb zien hangen! Anders had ik hem natuurlijk al meteen meegenomen, haha!

Ik ben in elk geval dus ook echt ontzettend benieuwd wat jij van mijn jas vindt! Laat het zeker even weten in de comments, ik ben erg benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge