Follow:

Matte nagellak | Yes or no

Matte nagellak was echt een tijdje een hele grote trend, maar inmiddels is deze volgens mij weer een beetje weggezakt. Wat ik zelf heel erg jammer vind, want ik vind matte nagels echt helemaal fantastisch. Ondanks dat ik glanzende en glitterende nagels ook wel wat vind houden, vind ik mat toch ook wel erg mooi. En vooral als er dan bijvoorbeeld één nagel helemaal mat is en de rest glanzend, of juist andersom. Tevens zag je ook altijd heel erg veel nail-arts met matte nagellak, dat vond ik ook erg tof! In elk geval laat ik je vandaag wat meer over matte nagellak zien. Is het een trend die echt terug moet komen, of kunnen we deze beter weglaten? Lees mee!

038041

Ik heb hier op mijn nagels een ontzettend mooie groene lak van Hema. Het is eigenlijk een hele diep groene kleur en voor dat soort kleurtjes heb ik best wel een zwak. Dit lakje komt uit de long lasting nailpolish lijn van Hema, waar ik mijn matte lak die je zo zult zien ook van heb. Hema heeft trouwens een erg fijn assortiment aan nagellak!

Ik was zo dom om de matte nagellak van de Hema niet op de foto te zetten, dus heb ik onderstaande foto even gepakt die van een heel oud artikel af komt. Sorry voor de kwaliteit etc.

044 046

Bij deze foto’s heb ik mijn ringvinger-nagel mat gemaakt en het effect vind ik echt super mooi. Je ziet duidelijk verschil in het echt, helaas iets minder op de foto.

Ik vind dat deze trend zeker terug mag komen, al is hij niet helemaal weg volgens mij. Je ziet wel heel erg veel matte lipsticks de laatste tijd, maar dat even ter zijde.

Wat vind jij van deze trend? Yes or no? Laat het weten in de comments, ik ben erg benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply eilish

    Ik vind het een mooi kleurtje!
    eilish onlangs geplaatst…Hema Soft Matt Lipbalm #09 & #10My Profile

    18 maart 2016 at 14:36
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge