Follow:

Mijn favoriete glitterlakjes

Ik heb echt een grote liefde voor glitters op mijn nagels. Het kan gewoon net die finishing touch geven aan je net gelakte nagels. En het leuke is dat je zo veel keus hebt in glitters, van goud tot zilver en van roze tot zwart. Je kunt het niet gek genoeg bedenken, laten we het daar op houden. Wel bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om een artikel te schrijven over mijn favoriete glitterlakjes. Toen ik mijn nagellak stash aan het opruimen was kwam ik op dit geweldige idee. Dus, hierbij mijn favoriete glitter lakjes!

012 015

Als eerst dit lakje van NYX. Dit is nummer NGP169. Dit zijn roze glitters met een zilvere “ondertoon”. Ik vind deze erg mooi over een witte lak heen.

013 014

Vervolgens deze glitterlak van Catrice, 40 I’m dynamite. Dit is een grijze glitterlak en ik vind deze helemaal geweldig. In combinatie met een holografisch grijze lak vind ik deze vooral heel erg leuk.

016

Dit is een lakje van Artdeco, niet echt een glitterlak maar meer een holografische. Ik vind deze echt echt heel erg mooi. Ik gebruik deze gewoon over een normale kleur nagellak heen en dan is hij prachtig.

017 019

Daarnaast vind ik deze gouden glitter lak echt suuuuper mooi! Deze kan eigenlijk overal wel overheen. Het mooie aan deze lak is dat hij bij ongeveer twee/drie laagjes je hele nagel bedekt dus je kunt hem ook nog gewoon zonder kleur er onder dragen. Deze vind ik ook erg mooi.

021

En tot slot nog deze van Pupa Milano. Deze blijf ik mooi vinden. Deze kreeg ik toen ik nog maar een poosje aan het bloggen was van een PR bureau/bedrijf en hier was ik echt helemaal enthousiast over, en nog steeds! Dit is een herinnering, maar ook een geweldig mooie lak.

Dit zijn in elk geval mijn Favoriete glitterlakjes! Wat zijn jouw favoriete glitterlakjes en welke kleuren vind jij de allermooiste?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

6 Comments

 • Reply carolien

  Hele mooie lakjes! Ik vind zelf die van Catrice heel erg gaaf.
  carolien onlangs geplaatst…Irritaties bij het bloggenMy Profile

  15 maart 2016 at 07:32
 • Reply Hannelore

  Wat een leuke kleurtjes

  15 maart 2016 at 08:24
 • Reply Mariska

  Ik ben ook zo dol op glitterlakjes, deze zijn prachtig!

  15 maart 2016 at 17:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge