Follow:

Liedjes herontdekken | Spotify update maart

Aan mijn statistieken te zien bevalt de Spotify update jullie wel goed, dus ga ik ongeveer iedere maand een nieuwe update geven zolang het leuk blijft. Deze maand herontdekte ik heel veel nieuwe liedjes, onder andere van Ed Sheeran. Ik vind het wel grappig om te zien dat het per maand echt verschilt wat voor een muziek er in mijn lijst staat, maar dat sommige liedjes gewoon al sinds december in mijn lijst staan omdat ik ze nog altijd leuk vind! En dat is voor mij toch wel erg speciaal aangezien ik vaak liedjes heel erg snel zat ben. Goed, ik geef je vandaag weer een gezellige update met mijn favoriete liedjes uit maart, dus lees mee en laat in de comments jouw favoriete liedjes achter!

Ja, ik herontdekte muziek en dat gebeurt niet snel bij mij. Ik ben muziek heel erg snel zat en kan het dan ook gewoon echt niet meer aanhoren. Het album “X” van Ed Sheeran vind ik inmiddels weer helemaal leuk althans, sommige liedjes. Lang niet alle hoor! Tevens merk ik ook dat ik deze maand veel akoestische liedjes in mijn lijst heb staan. Grappig om te zien dat per maand mijn “stemming” echt heel anders kan zijn! De vorige maand zat er vooral drukke muziek tussen en ik denk dat dat ook wel een beetje kwam door carnaval. Niet dat het heel de maand carnaval was hoor, haha!

In elk geval heb ik net de akoestische versie van “mad world” ontdekt en die versie vind ik ontzettend mooi. Mad world heb ik altijd een mooi liedje gevonden en in de akoestische versie dus al helemaal.

Ik denk trouwens dat ik een reden heb gevonden waarom ik muziek veel langer leuk blijf vinden. Voorheen had ik namelijk altijd maar een stuk of 30/40 liedjes in mijn lijst staan, maar inmiddels staan er al rond de 150 nummers in mijn lijst.. Dat betekent veel meer afwisseling! Ik denk dat dat wel eens het “geheim” kan zijn, haha!

Tot zover de Spotify update! Wat is jouw favoriete muziek op het moment?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Manon

    Leuke nummers staan er tussen. Ik hou zelf niet zo van Justin Bieber, maar zijn nieuwe nummers zijn wel goed.
    Manon onlangs geplaatst…De Netflix Stream TagMy Profile

    9 maart 2016 at 11:53
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge