Follow:

Lace up bohemian style top van H&M

Vrijdag kocht ik een nieuw shirtje van de H&M en ik ben er echt ongelofelijk blij mee. Hij is blauw met een heel erg leuk printje er op. Ik vind hem zelf erg leuk en daarom leek het me leuk om het er vandaag even met jullie over te hebben! Daarnaast wil ik het ook hebben over de ‘opkomende’ trend (eigenlijk is hij er al een tijdje) die ik erg leuk vind: bohemian style. Ik ben benieuwd wat jullie van deze bepaalde style vinden. Zelf ben ik er erg enthousiast over. 

021 023

Ik hou echt zo erg van de nieuwe trend: bohemian style. Ik vind printjes sowieso altijd erg leuk, zolang het maar niet te druk is. Bohemian style is met printjes, maar ook niet te druk. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om laagjes over elkaar te dragen (wel erg warm, haha!) en dat zie je tegenwoordig ook erg veel. Laagje over laagje over laagje.

Dit shirtje is zoals je ziet blauw met een heel erg grappig wit printje. Dit shirtje kan je los dragen, maar dan vind ik hem zelf een beetje slobberig. Ik heb hem hier dus in mijn broek gedaan, die tevens ook goddelijk zit. Mijn nieuwe broek van de H&M, mocht je dat weten uit mijn shoplog van zondag. Op dit shirtje zit niet alleen een leuk printje, maar dat lace up wat je ook heel erg veel ziet, zit ook in dit shirtje verwerkt. Gelukkig niet heel erg diep, dan vind ik het een beetje ordinair worden.

Ik ga dit shirtje echt nog heel erg vaak dragen en ik denk dat ik hem ook nog op verschillende manieren ga combineren. Als je nog tips hebt om dit shirtje te  combineren, laat het weten!

Wat vind jij van dit shirtje en wat vind jij van de bohemian style trend? Zou jij het dragen of zou jij het weglaten?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Manon

  Leuke top!
  Manon onlangs geplaatst…FA Coconut Water DouchegelMy Profile

  8 maart 2016 at 12:38
 • Reply eilish

  Hij is super leuk!
  eilish onlangs geplaatst…Waarom het zo leuk is om koekjes te bakkenMy Profile

  8 maart 2016 at 22:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge