Follow:

Wishlist uit de nieuwe collectie van Catrice

De nieuwe producten van catrice komen er weer aan! Dat betekent dat Catrice nieuwe producten gaat toevoegen, maar ook gaat verwijderen uit het assortiment. Catrice is echt één van mijn favoriete merken, aangezien de kwaliteit ontzettend goed is en de prijs vrij laag is. Uit het nieuwe assortiment wil ik super graag een aantal producten gaan kopen en het leek me leuk om een artikel te maken met de producten die mij wel aanspreken. Dus: bij deze alle producten die ik graag zou willen hebben uit het nieuwe assortiment van Catrice!

 

Catr_IlluminatingBlush_0116_40

De Catrice illuminating blush vind ik er meer uit zien als een highlighter, maar dat is het niet! Het schijnt een ontzettend mooie blush te zijn. Ik houd zelf ook wel van deze tinten dus hier ben ik erg benieuwd naar!

Catr_High_Glow_Mineral_Highlighting_Powder_0116

Highlighter vind ik echt onzettend mooi. Catrice brengt ook een nieuwe highlighter uit en deze vind ik er ontzettend goed uitzien! Deze doet me denken aan de MUA highlighter.

Catr_EyeshadowPalette_SandNudes

Ik ben altijd al groot fan geweest van deze palettes van Catrice. Ook dit palette vind ik er weer heel erg mooi uitzien dus ook deze staat op mijn wishlist. Hij heet het sand nudes.

Catr_Contouring_Palette_10

Ik houd echt heel erg van contouren, maar wel op een natuurlijke manier. Dit palette ziet er echt ontzettend goed uit! Ik hoop dat er een beetje een kleur bij zit die mij goed zal staan. Hij heeft wel wat weg van het W7 bronze & glow palette.

Catr_Blush_Artist_Shading_Palette_010 Catr_Blush_Artist_Shading_Palette_030

Ook deze twee blush palettes zien er ontzettend mooi uit! De kleuren zijn fel, maar wel ontzettend mooi. Ook hier ben ik echt heel erg benieuwd naar!

Catr_Allround_Contouring_Palette

Tot slot dit contouring palette. Deze vind ik er echt super goed uit zien. Ik vind het wel grappig dat merken toch zo goed met de trends mee kunnen gaan!

 

Wat vind jij van deze nieuwe producten van catrice? En welke zou jij zo kopen? Laat het weten in de comments!

 

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Loes - LoezichNL

  Ben benieuwd! Wil sowieso wel wat items proberen te bemachtigen (:
  Loes – LoezichNL onlangs geplaatst…Benefit Rockateur Blush ReviewMy Profile

  9 februari 2016 at 10:44
 • Reply Manon

  Ja, ik wil vooral de highlighter !
  Manon onlangs geplaatst…Miss Sporty Precious Shine 3D LipglossMy Profile

  9 februari 2016 at 18:44
 • Reply Dani

  de contouring pallette had ik ookal gezien en ik was al van plan om hem te gaan halen! Vraag me alleen nog af welke kwasten ik er dan bij moet gaan gebruiken enzo, misschien zou je er een tutorial van kunnen maken tegen de tijd dat je hem hebt? zou erg leuk zijn 🙂

  14 februari 2016 at 20:35
  • Reply So Juul

   Dat is een erg leuk idee!!

   14 februari 2016 at 21:38

  Leave a Reply

  CommentLuv badge