Follow:

3 keer favoriete make-up studio lipsticks

Vandaag is het tijd voor mijn 3 favoriete make-up studio lipsticks. Ik ben echt een groot fan van make-up studio lipsticks. De lipsticks zijn heel erg fijn romig, blijven lang zitten en de meeste kleuren zijn super gaaf. Ik heb vandaag mijn 3 favoriete kleurtjes opgesteld voor jullie. Het zijn allemaal een beetje neutrale kleurtjes die ik zelf overdag zou kunnen dragen. Lees je mee?

047049 050 055 060 061

Even een disclaimer: Het lijkt alsof de lipstick er rechts langs zit, maar mijn lippen zijn daar heel erg schraal. Als je goed kijkt zie je dit op iedere foto! Anders zou ik ze uiteraard niet online zetten 😉  046

Van links naar rechts:

3 – 6 – 49
Make-up studio lipsticks zijn echt super fijn. Ze zijn ten eerste ontzettend romig en liggen daarom heel erg lekker op mijn lippen. Ze verplaatsen ook niet waardoor je lipstick niet snel op een andere plek zit. Tevens blijft de lipstick ook lang zitten! De kleuren die ik heb vind ik echt super gaaf en ik heb deze kleurtjes uitgekozen als favoriet. Dit omdat deze kleurtjes goed overdag zijn te dragen. Deze kleurtjes zijn neutraal en daarom ook gewoon te dragen bij bijna iedere make-up look die je kunt maken. Ik hou zelf erg van neutrale kleurtjes. Taupe, licht roze en en lila roze vind ik super gaaf!

Dit waren mijn favoriete make-up studio lipsticks! Wat zijn jouw favoriete lipsticks en welke kleurtjes vind jij mooi?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

6 Comments

 • Reply Chantalle

  Wauw dat zijn echt super mooie kleurtjes!

  19 januari 2016 at 12:03
 • Reply Manon

  Ik vind die eerste kleur erg mooi
  Manon onlangs geplaatst…Catrice Limited Edition Treasure Trove | Golden Powder & Powder BlushMy Profile

  19 januari 2016 at 16:11
 • Reply Mandy

  Mooie kleurtjes! Make-up Studio is een leuke winkel! 2 jaar geleden heb ik 1 dagje snuffelstage gelopen bij de make-up studio was heel leuk tussen zoveel make up! 😉

  20 januari 2016 at 21:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge