Follow:

Essence eyebrow set

Laatst kocht ik het Essence eyebrow set. Ik was hier namelijk zo benieuwd naar! Tegenwoordig zie je ontzettend veel verschillende wenkbrauwen. Heel erg strak, rond, donker of juist heel licht. Ik ben zelf nooit zo’n grote fan geweest van het wenkbrauwen bijtekenen en vooral niet heel erg opvallend. Mijn grote probleem is dan ook dat ik nog nooit mijn perfecte kleur heb kunnen vinden. En helaas is dat toch zichtbaar als het niet de goede kleur is. Van Essence zag ik deze eyebrow set in de schappen liggen. De lichtste kleur lijkt erg op mijn wenkbrauw kleur, dus nam ik hem mee. En uiteraard kon ik het niet laten om er meteen een review van te schrijven. Bij deze dus: het Essence eyebrow set!

065 064 066

Zonder poeder067

Het Essence eybrow set bevat 2 kleuren. Een donkere en een lichte kleur. De huls vind ik erg irritant. De bedoeling is dat je deze opentrekt en dan komt er een plastic ding uit met de twee kleuren. Vervolgens stop je dat plastic er weer in en klik je hem dicht. Ik vind het maar irritant werken. Geef mij maar een doosje die je open en dicht klikt! De swatches op mijn arm zien er redelijk uit. Het ligt er aan wat je doel is met dit product, maar ik hoef in elk geval geen flink aangezette wenkbrauwen en is dat beetje genoeg zoals je op de swatch ziet. De substantie van deze poeder vind ik wel erg fijn.

Op de onderste foto heb ik wenkbrauwpoeder gebruikt. De poeder is niet volledig dekkend, maar ik vind dat wel mooi. Ik heb zelf namelijk dat het eerste stukje van mijn wenkbrauwen weinig haartjes heeft en dit zie je niet meer als ik hem bijteken met dit setje. Als je nou echt je wenkbrauw heel erg strak wilt bijtekenen is dit zeker geen aanrader, als je het graag wat wil bijtekenen maar het niet op vallend wil maken is dit wel een aanrader.

Dit setje is wel lekker low-budget. Je kunt hem namelijk al aanschaffen voor 2.59. Super koopje dus! Te koop bij Kruidvat Filialen. 

Wat vind jij van deze poeder?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

4 Comments

 • Reply Nicole

  Ik heb dit setje al een tijdje in mijn bezit, maar ik gebruik hem vrijwel nooit. Ik ben meer fan van Catrice!

  18 januari 2016 at 09:21
  • Reply So Juul

   Inderdaad! Die van catrice is fijner.

   18 januari 2016 at 09:22
 • Reply Manon

  Beetje mwa, ik gebruik nu die van Catrice al heel erg lang
  Manon onlangs geplaatst…Mijn eerste Yankee Candle bestelling | VotivesMy Profile

  18 januari 2016 at 16:11
 • Reply Rachel

  Ik gebruik hem zelf al jaren en kan hele strakke wenkbrauwen tekenen. Je ‘moet’ ook eerst met iets anders onder een lijntje zetten etc ik doe dit met de brow satin van maybelline. X

  18 januari 2016 at 18:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge