Follow:

MIJN NIEUWE SCHOENEN | DUPE CHELSEA BOOTS

Als je mijn vlogs hebt gevolgd weet je dat ik echt een grote fan ben van chelsea boots. Ik vind die style van die schoenen gewoon zo gaaf! Helaas loop ik zelf nooit op hakken, dus werd ‘m dat niet. Ik vond het eigenlijk ook een beetje stom om als enige heel de dag op hakken te lopen op school en nee, dat doe ik sowieso liever niet! Ik kwam deze schoenen tegen bij Intereza en kon ze niet laten liggen.

Het merk is P.I.U.R.E of gewoon Piure. Ik ken het merk zelf eigenlijk niet, tot nu dus. Maar dat maakt me ook niet uit, ze waren prijzig genoeg en voelde erg stevig dus oké. Ik nam ze mee!

Zoals je kunt zien zit aan de achterkant een soort slangenprint en aan de voorkant zit suéde. Ik vind die combinatie echt heel erg gaaf! 

Toen ik ze voor het eerst aan had, had ik het gevoel dat ik op klompen liep. De zool is zo stevig en het voorstuk staat ver omhoog. Ik hoop eigenlijk dat ik dat nog wel een beetje uitloop. Sowieso ben ik er nu wel aan gewend en lopen ze heel erg fijn!
Trouwens, mocht je vlekken zien op de schoenen, dat ligt aan mijn spiegel haha.

Ik heb ze gekocht bij Intereza voor 99.99. Ik heb tevens gebruik gemaakt van de schoenen-inlever actie dus had ik 20 euro korting wat ze 79.99 maakte.

Ik ben erg benieuwd wat jij van mijn nieuwe schoenen vindt! Laat het weten in de comments! 🙂

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

5 Comments

 • Reply Heidi vg

  Ze zijn heel erg mooi.

  30 september 2015 at 06:12
 • Reply Sojuul

  Dankjewel!

  30 september 2015 at 09:23
 • Reply Teun Tielen

  Leuk (:

  30 september 2015 at 16:11
 • Reply Sojuul

  Thanks!

  30 september 2015 at 19:31
 • Reply Kimberly Esmee

  Love them!

  1 oktober 2015 at 11:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge