Follow:

GIVEAWAY | WIN EEN GRATIS BRIL!


Heb jij nou heel toevallig een nieuwe bril nodig? Dan zit je hier op het goede web adres. Ik mag vandaag namelijk een super leuke gratis bril weg geven aan mijn lieve lezeressen! Komt dat nou eens ff goed uit! Lees verder hoe je een gratis bril kunt winnen!


Kun je je deze bril nog herinneren? Deze kreeg ik laatst van Firmoo.com. In samenwerking met deze webshop mag ik bij hun een gratis bril weggeven!

Het enige wat je moet doen voor deze winactie is een bericht plaatsen met je e-mail adres, waar je mij op volgt met je account én de bril die jij wilt winnen van deze pagina. Daarnaast is het verplicht om op minimaal één van mijn social media te volgen. Hoe meer je op mijn social media volgt, hoe meer kans je maakt!

Mijn social media
YouTube: https://www.youtube.com/user/nailnerdjessNL
Facebook: https://www.facebook.com/SoJuulNL
Twitter: https://twitter.com/sojuul
Instagram: https://instagram.com/sojuul.nl

Social media van Firmoo:
Website: www.firmoo.com
Facebook: https://www.facebook.com/FirmooGlasses
Twitter: https://twitter.com/firmoo
Instagram: https://instagram.com/firmoo_optical/

Vergeet dus geen reactie achter te laten en dan hoop ik dat ik één van jullie heel blij kan maken met een bril! 
Mocht je nou denken, hmm.. Ik hoef eigenlijk geen bril. Dan is deze winactie misschien wel wat voor jou!
Let op! Ik ben niet aansprakelijk als het pakketje niet aankomt, het bedrijf de winactie niet netjes afhandelt en jij niet je gekozen bril krijgt. 
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

6 Comments

 • Reply Pilsiee

  Wauw, dat zal echt heeeeelemaal super zijn,… Sinds 4 maandjes heb ik nu ook een bril, daarvoor constant hoofdpijn dus maar eens naar de ogendokter, en sjaa hoor.. Een brilletje voor ilsiee… helaas was ik niet verzekerd dus moest hem helemaal zelf betalen. best wel balen maarja…. Nu woon ik sinds een weekje op mezelf en tijdens het verhuizen een barstje in mijn bril gekomen….. Nog meer balen…. Omdat ik zo 123 ff geen nieuwe bril kan kopen laat ik het maar ff zo… Verder geen last van maarja het hoort natuurlijk niet zo…. Daarom doe ik graag mee met jou actie! Enne, zag ik je artikel dat je zei dat je geen 'brillenhoofd' hebt haha.. Nou hij staat je anders goed hoor! Ik volg je op facebook,bloglovin, Twitter& youtube!! Groetjes en een fijne dag, ilsiee/wiefiej@hotmail.com

  29 september 2015 at 08:41
 • Reply Teun Tielen

  Superleuk! Ik volgde je al op twitter en nu ook op Youtube en Instagram. Het lijkt me heel leuk om te winnen omdat ik mijn bril a 4 jaar heb en er inmiddels al heel wat krasjes opzitten maar ook omdat het me gewoon heel leuk lijkt om af te wisselen. Ik vind de #SF1342 met de schildpadprint heel erg gaaf 😀
  Mijn email is xteuntielen@gmail.com

  Liefs, Teun

  29 september 2015 at 13:42
 • Reply Janniek Ritsema

  Hallo,

  Helaas moet ik ook een bril dragen. Ik zou het heel tof vinden als ik een tweede bril erbij zou krijgen, want dan kan ik ook afwisselen. Ik volg jou en firmoo op twitter en instagram. Verder volg ik jou ook op youtube en bloglovin'. Mij zou je heel blij maken met een nieuwe bril! 🙂

  Liefs, Janniek

  1 oktober 2015 at 16:07
 • Reply Petra Krommenhoek

  Wauwww, wat onwijs tof dat je een bril weg mag geven. Daar zou ik heel erg blij van worden als ik een bril uit mocht zoeken bij Firmoo.com en doe dan ook heel erg graag mee. Ik ben je gaan volgen op Youtube, Op Bloglovin en Facebook volgde ik je al..Ik heb heerlijk rond zitten kijken en na een hoop twijfelen zou ik toch kiezen voor het goudkleurige monteur ( C11) van het #W672 model…een beetje een klassieker model, maar wel erg tijdsloos….
  fingers crossed
  xx
  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  11 oktober 2015 at 18:56
 • Reply Beau Verbruggen

  Hii! Ik zou deze bril #DBSN65067 graag willen winnen zodat ik kan afwisselen.
  Mijn email is beauverbruggen@gmail.com
  Ik volg je volgens mij al op al je social media.
  X Beau

  11 oktober 2015 at 23:42
 • Reply Sojuul

  Hoi Janniek! Van harte gefeliciteerd, jij hebt gewonnen met deze winactie!
  Graag een mailtje sturen naar info@sojuul.nl voor meer informatie.
  Mocht je niet antwoorden binnen 5 dagen, moet ik helaas een andere deelnemer uitkiezen als winnaar.

  Heel veel liefs,
  Julia!

  12 oktober 2015 at 19:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge