Follow:

BATISTE LIGHT & BLONDE NIEUWE DROOGSHAMPOO

Batiste is echt sowieso één van mijn favoriete merken droogshampoo. Deze herfst voegt Batiste weer twee nieuwe variaties droogshampoo toe aan het vaste assortiment. LIGHT & BLONDE, ideaal voor alle blondines en WILD voor sassy & daring vrouwen. Ik review vandaag LIGHT & BLONDE.

Na het succes van Batiste DARK & BRUNETTE is het nu tijd om als light & blonde de herfst tegemoet te gaan. Batiste LIGHT & BLONDE zorgt ervoor dat je blonde lokken weer opgefrist worden. Witte residuen van droogshampoos zijn verleden tijd: aan de nieuwe Batiste LIGHT & BLONDE zijn kleurpigmenten toegevoegd waardoor het product perfect te gebruiken is voor álle tinten blond haar. De toegevoegde kleurpigmenten zorgen er tevens voor dat eventuele uitgroei verborgen blijft, een ware alleskunner!

Ik ga er zelf even vanuit dat bijna iedereen tegenwoordig wel weet hoe een droogshampoo werkt. Voor de gene die het niet weten staat er altijd op de achterkant hoe het werkt!

Tips & Tricks

 • Om het mooiste resultaat te krijgen kun je het beste de plukken van je haar stuk voor stuk optillen om de droogshampoo zo dicht mogelijk bij de haarwortels te kunnen spuiten.
 • Naast het verfrissen van jouw lokken kan je met Batiste Droogshampoo ook extra volume creëren; een ware opkikker voor je haar!
 • Gebruik de heerlijke Batiste Droogshampoo om vervelende geurtjes te maskeren na een avondje stappen.
 • Haarlak vergeten? Gebruik Batiste Droogshampoo als vervanger van jouw haarlak, door de stug-makende werking zal het haar beter op zijn plek blijven zitten.
 • Probeer ook eens de andere producten van Batiste, voor een hippe, sexy of klassieke look…

Deel jouw ervaringen via Instagram met #batistestyle en inspireer anderen.

Ik vind de verpakking echt heel erg mooi!

Batiste komt weer met een hele fijne spuitflacon. Er komt precies genoeg uit.

Je ziet het helaas niet helemaal goed op mijn hand of je moet heel goed kijken, maar als je goed kijkt kun je zien dat de droogshampoo niet meer heel wit is. Er komt dus absoluut geen witte waas op mijn haar! Dat vind ik nou nog eens een super goed pluspunt.
Even om te vergelijken: Boven is nog redelijk vettig en zonder droogshampoo en onder is met droogshampoo vind ik persoonlijk echt heel erg te zien! Ik vind droogshampoo echt een geweldig product en ook deze droogshampoo maakt zijn beloftes weer waar.
Droogshampoo zorgt er uiteraard niet alleen voor dat je haar minder vettig wordt, maar ook dat je volume in je haar krijgt. Dat maakt ook deze droogshampoo weer helemaal waar! 
Ik ben weer helemaal om door deze droogshampoo. De geur is lekker, hij werkt ontzettend goed en is echt heel erg fijn. Het is wel een redelijk prijzig product, maar je krijgt er wel heel erg veel voor terug! Ik raad hem je zeker aan als je blond haar hebt tenminste!

Batiste LIGHT & BLONDE €5,89 200ml
Batiste WILD €4,89 200ml

De nieuwe Batiste LIGHT & BLOND en WILD zijn vanaf maandag 7 september 2015 verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.nl

Wat vind jij van deze droogshampoo? Zou jij deze kopen? Laat het weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Derieke Meerholz

  Wauw, ziet er goed uit! Binnenkort maar even kijken ☺

  28 september 2015 at 14:44
 • Reply Sojuul

  Jaa, zeker! 🙂

  28 september 2015 at 21:01
 • Reply Carmen Jardin

  Klinkt super!

  29 september 2015 at 18:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge