Follow:

3 x Rituals favorieten!

Rituals is en blijft echt één van mijn favoriete merken voor heerlijke geurtjes, deo, douche gels, body lotions, geurstokjes en ga zo nog maar even door. Ik gebruik ook echt maar al te graag ’s morgens een lekker geurtje in combinatie met een deodorant van Rituals. Ik heb inmiddels 3 favorieten opgebouwd die ik echt ontzettend graag gebruik. Toevallig zijn ze alle drie van dezelfde lijn, gewoon omdat ik de geur zo lekker vind. 

Laten we beginnen bij de deodorant. Ik vind hem echt zo fijn! Ik heb gewoon echt het idee dat deze deodorant werkt en ook echt blijft werken. Zelfs na een intensieve training ruik ik nog steeds de geur van de deodorant en dat had ik bij andere deo’s totaal niet… Ik vind het makkelijk om kleine verpakkingen te kopen zodat ik ze makkelijk mee kan nemen in mijn tas. Je doet hier trouwens ook nog best lang mee! Langer dan ik had gedacht.

Vervolgens deze mini body cream. Ik gebruik hem zelf eigenlijk vaak als hand créme (ik bedenk me nu dat ik deze ook nog in een echte hand créme heb, oeps), maar als body lotion is hij ook hartstikke fijn. Hij verzorgt echt ongelofelijk goed en dat moeten we natuurlijk hebben, vooral in de winter!

Ik kom er nu pas achter dat ik van dit product meerdere foto’s heb en van de andere helemaal niet.. Oeps!

Tot slot heb ik deze body & bed mist. Ik vind hem echt heerlijk! Ik heb deze nog niet zo lang, vandaar dat hij nog helemaal vol zit. Ik zou hem tevens zelf niet op mijn bed spuiten, maar als “parfum” vind ik hem echt heerlijk. Ook deze blijft de hele dag zitten en dat is echt super fijn. Zo bespaar je ook heel erg veel product!

Op stage hebben we trouwens van dezelfde lijn ook een spray die je gewoon door je woning/kamer/salon kunt spuiten waardoor het echt heerlijk ruikt. Het fijne is dat deze geur absoluut niet overheerst en dat hij echt heerlijk blijft ruiken. Misschien een aanrader!

Wat is jouw favoriet van Rituals?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Wies | Nature of Happiness

  Zo’n bed & body mist heb ik nog nooit gehad, maar lijkt me wel heel fijn! Rituals is sowieso een van mijn favoriete winkels als het gaat om verzorgingsproducten 🙂

  20 maart 2017 at 07:06
 • Reply Kim

  Ik ben gek op de doucheproducten van Rituals. De handlotions gebruik ik ook met veel plezier.

  20 maart 2017 at 19:27
 • Reply Sara | MevrouwMiauw

  Ik heb ook een body en bed mist van Rituals. Heerlijk vind ik het. Volgens mij is het dezelfde als jij hebt. Ik vind het zo’n rustgevende geur. Als ik gespannen voel/wanneer ik me niet lekker voel dan spray ik graag even met dit product. Ik vind de geurkaarsen van Rituals zelf ook heel erg lekker trouwens.

  20 maart 2017 at 22:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge