Follow:

Behind the blog | Visagie, groot project en pizza!

Ik vind het oprecht enorm leuk om te zien dat mijn “behind the blog” artikelen zo veel bekeken worden! Dat is toch een teken dat veel mensen het leuk vinden, dus thanks! Ik doe dan ook mijn best om ongeveer iedere week een behind the blog te maken voor jullie, dus deze week ook! Ik laat je dus weer precies zien wat ik deze week allemaal heb uitgespookt. Veel plezier! 🙂

img_1988

Zoals beloofd nog een foto van de ooglook die ik maakte. Ik zat nog te twijfelen om hier een geheel artikel aan te wijden.. Ik weet niet of dat echt interessant is.. haha!

img_2057

Mijn zus maakte zelfgemaakte pizza’s. Normaal vind ik dat helemaal niet zo lekker, maar wat was deze lekker zeg! 100 keer lekkerder dan een pizza uit de diepvries. Ze had er eentje met champignons, ham, mozzarella en nog wat lekkere dingetjes gemaakt voor mij.

img_2061

De afgelopen week bestond voor mij eigenlijk 24/7 uit school en leren. Ik had twee grote toetsen én ik had twee keer cursus voor mijn auto theorie (help!!) waar ik ook heel hard voor moest leren. De komende week is hopelijk iets rustiger. Dat is trouwens ook meteen de reden dat er heel erg lang geen artikel online kwam.. Sorry!

img_2064

Visagie vond ik op het begin niet zo leuk, maar ik begin het echt steeds leuker te vinden nu we hele make-up looks mogen maken. Love it!

img_2082

Vrijdagavond had ik de hele dag school en moest ik ’s avonds meteen door naar werk. Nadat ik om half 10 thuis kwam zaten mijn opa en oma al op me te wachten. Ik maakte welverdiende stokbroodjes en chips. Jammie!

img_2120

img_2124 img_2125

Zondag werkte ik de hele dag aan de make-up stash video. Ik vind het echt hartstikke leuk om te doen, maar wat is het veel werk! Ik heb met ongeveer 8 lagen gewerkt in premiere en dat is voor mijn doen heel erg veel. Ik ben wel blij met het eindresultaat, afgezien van het feit dat hij zo lang duurt. Er zitten bloed zweet en tranen in 😉

Wat heb jij deze week allemaal gedaan?

 

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Mei Qi

    Ja ik vind deze posts ook heel leuk om te zien! Gewoon leuk om te zien wat iemand naast het bloggen doet haha 🙂

    21 november 2016 at 10:22
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge