Follow:

Behind the blog | So juul diary

Het is weer maandag en dat betekent voor mij dat er weer een geheel nieuwe week op me staat te wachten. Vandaag is mijn stagedag en de komende vier dagen zit ik gewoon weer op school. Ondanks dat ik mijn opleiding leuk vind en ik het naar mijn zin heb op stage, vind ik vakantie absoluut niet erg! Gelukkig heb ik een leuke vakantie gehad en daar heb ik uiteraard weer foto’s van gemaakt voor mijn diary en die laat ik vandaag aan je zien. Veel plezier!

img_1436

Mijn vakantie begon met een stapel huiswerk. Ik ben daar meteen mee begonnen, zodat ik niet nog op het einde alles hoefde te doen. Dat zou natuurlijk vervelend zijn! Eigenlijk moet ik nu nog heel erg veel leren, maar of ik daar zin in heb… Nee! Hahahaha.

img_1804

Vakantie = laat naar bed = ’s avonds nog lekker eten. Yes! Met chips, broodjes met komkommer en filet american is no problem voor mij. Oh en we hadden nog wat zalm over van het avondeten, dus die aten we ook maar op. Jum!

img_1830

Zaterdag ging ik hockeyen en daarna met vriendinnen van het hockeyen cakejes, brownies en pepernoten bakken. Het was echt mega gezellig, maar vooral ook lekker!

img_1846

Helaas moet ik wel voordat ik ging hockeyen werken. Nou vind ik werken helemaal niet zo erg, maar héél soms gaat de tijd zo sloom omdat het niet druk is.. Gelukkig maakt chocolademelk alles goed op het werk.

img_1877

Maandag liep ik stage en dinsdag en woensdag was ik weer heel de dag te vinden op werk. Woensdagavond ben ik naar mijn oma gegaan, waar mijn nicht ook naar toe kwam. Donderdag zijn ik en mijn nicht naar Amsterdam gegaan met de trein (uitslaaptoer van NS) (shoplog komt er aan!), ’s avonds nog even naar de Primark in Nijmegen geweest en daarna zijn we weer naar mijn oma vertrokken waar ik nog een nachtje sliep.img_1890

Ik heb echt minstens een uur lopen twijfelen over deze schoenen. Leuk, niet leuk, wel leuk, beetje leuk.. Zo ging het door. Uiteindelijk kocht ik ze toch en ik ben er heel erg blij mee.

img_1894

Nadat ik weer thuis was aangekomen vrijdags heb ik heel erg hard aan mijn blog gewerkt.

img_1896

Altijd leuk, een foto in je beeldscherm. Haha! Dit is dan ook weer het einde van mijn foto diary. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Nienke

    Leuke schoenen! Lijkt me dat je een lekkere week hebt gehad met al dat eten 🙂

    1 november 2016 at 21:44
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge