Follow:

Last minute tip: uitslaaptoer! (Goedkoop reizen)

Ik heb (eindelijk) herfstvakantie. Ondanks dat ik weet dat de herfstvakantie voor velen al voorbij is wil ik toch nog even voor de mensen die net zoals ik wel vakantie hebben, een ontzettend leuke tip delen. NS heeft namelijk weer een ontzettend leuke actie waarmee je super goedkoop kunt treinen, namelijk: uitslaaptoer! En trouwens, dit is geen gesponsord bericht, gewoon even een low-budget tip!

Iedereen kent de tienertoer inmiddels wel. Dat is al zo ontzettend oud, volgens mij heeft mijn moeder dit zelfs nog gedaan. In ieder geval is tienertoer in de zomervakantie en niet in andere vakanties. Nou is het zo dat NS de uitslaaptoer heeft verzonnen, twee treinkaartjes voor maar 19,95, één dag reizen vanaf 11 uur. Super goedkoop reizen dus en je kunt overal heen reizen waar je maar naartoe wilt.

Mijn nicht en ik gaan komende donderdag samen naar Amsterdam met deze treinkaartjes. Maar natuurlijk is het ook leuk om bijvoorbeeld naar Rotterdam, Maastricht, Groningen, Utrecht of een andere stad te gaan waar je normaal niet zo snel zou komen. Of je bezoekt gewoon 5 steden op een dag, goedkoop reizen is nou immers super chill!

Even een kort artikeltje, maar ik vond dit toch wel een leuke tip om even met jullie te delen!

Klik hier om de kaartjes te bestellen!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply britt • against the grain

    En nu moeten ze zoiets ook maar eens uitvinden in België, haha.

    24 oktober 2016 at 19:50
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge