Follow:

3X favorieten van september

Normaal heb ik altijd een favorieten artikel met minstens 5 producten, maar dat doe ik deze keer even anders. Ik heb deze maand namelijk maar 3 dingen die ik echt ontzettend fijn heb gevonden en echt heb ontdekt. Maar het zijn dit keer wel échte favorieten die ik ontzettend fijn vind. Ik hoop dat je het leuk vindt!

049

Laten we beginnen bij deze nieuwe droogshampoo van Batiste. Zoals jullie weten ben ik sowieso al ontzettend fan van Batiste droogshampoo, het zijn gewoon geweldige producten. Ik heb tot nu toe alleen nog niet echt een geur gehad die ik zó lekker vond, maar deze wel! Deze geur vind ik echt super lekker en daarom benoem ik deze droogshampoo tot mijn favoriete droogshampoo sinds tijden. Geuren zijn natuurlijk voor iedereen persoonlijk hoor, maar dit is echt mijn favoriet.

047

Dan deze geur van Victoria’s Secret: Secret escape. Het is een ontzettend frisse en zachte geur en daar hou ik heel erg van. Ik ben niet zo van de hele sterke geuren en daarom is deze geur helemaal perfect. De verpakking blijf ik trouwens ook echt heel erg leuk vinden. Victoria’s secret geurtjes zijn toch wel de beste hoor!

051

Tot slot heb ik nog deze body lotion van Kneipp. Deze body lotion ruikt ten eerste ontzettend lekker en is daarnaast echt super verzorgend. Het is geen hele dikke substantie en dat had ik ergens wel verwacht omdat hij echt ontzettend verzorgend is. Ik wissel vaak van body lotion, maar deze is al een tijdje favoriet!

 

Ik ben benieuwd wat jouw favorieten zijn! Laat het weten!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Derieke

    Oh die droogshampoo ziet er wel heel goed uit! Ik ben nog opzoek naar een goede droogshampoo dus who knows.. Ik heb een nieuwe lippenstift van Essence en ik denk dat dat momenteel echt mijn favoriete beautyproduct is!

    10 oktober 2016 at 12:44
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge