Follow:

Another blogging | Tag

Ik vind tags invullen toch echt wel één van de leukste dingen om te doen, naast reviews natuurlijk. Ik merk ook dat jullie het leuk vinden aangezien de bezoekersaantallen altijd heel erg prima zijn. Ik ben daarom weer opzoek gegaan naar een leuke tag en ik koos voor de another blogging tag. Dit is een tag met vragen ‘ zou ik mijn blog verwijderen voor 50.000 euro?’.

Wat zou je nog willen veranderen aan je blog en wat wil je zeker zo houden?

Ik zou heel erg graag willen dat ik sowieso iedere dag een artikel online heb staan. Ik moet eerlijk bekennen dat dat het afgelopen jaar zwaar is tegengevallen omdat ik het steeds drukker kreeg. Oh en dat ik geen spellingfouten meer zou maken, dat zou heel erg fijn zijn. Wat ik wil houden zijn de meeste foto’s. Dat is iets waar ik trots op ben.

IMG_1066

Doe je alles voor je blog alleen?

Ja, dat doe ik. Nou heb ik toevallig vandaag een gastblogger ‘aangenomen’ die als het goed is één artikel in de week over gaat nemen. Echt super leuk en ik ben benieuwd wat het ons gaat opleveren. Verder helpt de vriend van mijn zus me veel met hosting en dergelijken, maar verder doe ik alles alleen.

 

Welk cijfer zou je je blog geven?

Dat is een lastige. Ik denk een 7,5. Dat is veilig. Mijn blog is niet perfect omdat er nog heel veel verbeterd kan worden, maar ik vind mijn blog ook niet slecht. Vooral omdat ik mijn passie er in deel en ik het heel erg leuk vind geef ik het een 7,5. Het is niet mijn vaste baan, dan zou ik er meer tijd voor hebben en voor het uiterste gaan. Maar dat vind ik absoluut logisch.

 

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel eens iets vervelends meegemaakt?

Ik vind negatieve reacties soms een nadeel. Al moet ik zeggen dat ik er vaak wel overheen lees, maar toch. Het kan best heftig en rot zijn!

067

Wanner blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Sowieso als de foto’s en de lay-out er goed uit zien blijf ik hangen. Als de blog er niet mooi uit ziet haak ik gewoon snel af, dat is een feit.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie?

Ja, ik heb wel mensen leren kennen door het bloggen. Ik moet zeggen dat ik niet echt met iemand super beste vriendinnen ben geworden, maar dat hoeft ook niet. Derieke is wel een goede vriendin van me, maar ik vind het ontzettend jammer dat we zo ver uit elkaar wonen.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op met de informatie die je deelt?

Persoonlijk bloggen is heel leuk, maar wel heel erg lastig. Ik moet zeggen dat ik niet ontzettend open ben op mijn blog over privé dingen, want dat wil ik niet op het internet delen. Ik leg daarbij ook een grens bij mezelf en ik weet heel goed waar die grens voor mezelf ligt.

Denk je dat je nog lang doorgaat met bloggen?

Dat weet ik niet. Als het aan mij ligt natuurlijk wel, maar er moet nog wel een publiek zijn en ik denk dat dat steeds meer af gaat zwakken door bijvoorbeeld YouTube. Ik doe het gewoon totdat ik het niet meer leuk vind, laat ik het zo zeggen.

082

Zou je je blog verwijderen voor 50.000 euro?

Dat is toch wel even een bedrag waarover ik zou moeten nadenken, dat is iets waar ik eerlijk in moet zijn. Toch zou ik het niet doen omdat ik zelf heel erg ben gegroeid met mijn blog en er dus veel te veel emotionele waarde en tijd in mijn blog zit.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Heel veel! Een camera, een notitieboekje, een laptop, een ipad, een telefoon, producten en natuurlijk een creatief hoofd!

 

Wat vind jij van deze tag?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Brittany

    Je hebt hem echt super leuk ingevuld!

    16 september 2016 at 10:10
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge