Follow:

Dat was augustus

En de maand augustus is alweer voorbij! Wat gaat het toch snel, vooral omdat het nog vakantie was. Komende maandag is het weer tijd om naar school te gaan.. Helaas! Al vind ik het ergens wel fijn om weer wat ritme te krijgen en ik ontzettend veel zin heb om de nieuwe opleiding te starten. In ieder geval laat ik je vandaag zien door middel van foto’s wat ik allemaal heb gedaan in augustus. Veel plezier!

IMG_1066

Ik ging weer naar een nieuwe meeting van Street Called Madison. Ontzettend leuk, maar vooral ook erg gezellig. IMG_1025

Ik ging tienertoeren met mijn nicht (drie dagen door het land reizen). De eerste dag kozen we ervoor om naar Scheveningen te gaan. ‘S avonds aten we heerlijke kibbeling.IMG_1030

En daarna genoten we van het mooie uitzicht vanuit de trein! 😉  IMG_0901

Ik sliep deze maand ook een aantal dagen bij mijn oma. Ontzettend gezellig! We aten buiten de deur een heerlijke tosti.IMG_1014

Ik merk nu dat ik veel foto’s heb van eten, maar ik ging met mama naar de spa en daarna aten we bij Juffrouw tok. Echt een aanrader!FullSizeRender

Samen tienertoeren, wat was het gezellig!

IMG_1118

Hmpff.. Mijn nicht duurt altijd zo lang!!! (grapje)

IMG_1119

Tot slot vond ik het allerbeste contour palette ooit uit. Het revolution ultra contour palette, echt een grote aanrader!

Zoals je ziet was augustus niet een maand waarin ik alleen maar leuke dingen deed, want ik moest ontzettend veel werken. En dat vond ik helemaal niet erg, maar daardoor heb ik iets minder foto’s dan normaal. Sorry daarvoor!

Ik hoop in ieder geval dat jullie een fijne maand augustus hebben gehad en ik ben erg benieuwd naar september!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Mei Qi

    Leuke foto’s Julia! Wat voor opleiding ga je doen? En die contourpalette heb ik heel vaak gezien bij youtubers!

    2 september 2016 at 11:34
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge