Follow:

IN SUN FACE CREAM SPF 30 | Clinique

Ik hoop dat iedereen weet dat het verzorgen van je huid ontzettend belangrijk is. Je huid wordt iedere dag blootgesteld en vergis je daarom niet in de hoeveelheid UVA en UVB stralen je huid iedere dag opvangt. Clinique heeft een speciaal product uitgebracht voor de gezichtshuid met SPF 30. Deze test ik vandaag uit voor je.

047

In deze face cream zit SPF 30 wat voldoende is voor een zonnige dag. Het is een echte zonnebrand en er zit dus géén kleur in. Hij is geschikt voor de normale tot droge huid, dus hij is eigenlijk niet voor mijn huid bedoeld, helaas.

De Clinique SPF 30 Face Cream biedt hoogwaardige bescherming tegen de verouderingseffecten van zonschade. Deze creme activeert een herstel die de huidverouderingstekens helpt voorkomen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid. Met SPF 30.050

Ingrediënten (Engels): Octisalate (5%), Homosalate (5%), Oxybenzone (4%), Avobenzone (3%), Octocrylene (2.7%), Other: Water, Methyl Trimethicone, Butylene Glycol, Butyloctyl Salicylate, Neopentyl Glycol, Diheptanoate, Shea Butter, PEG-100 Stearate, Silica, Dipentaerythrityl Tri-Polyhydroxystearate, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein, Rosemary Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Plankton Extract, Caffeine, Potassium Cetyl Phosphate, Sucrose, Styrene/Acrylates Copolymer, C30-38 Olefin/Isopropyl Maleate/MA Copolymer, Cetyl Alcohol, VP/Eicosene Copolymer, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, PEG-8 Laurate, Sodium RNA, Phospholipids, Lecithin, C1-8 Alkyl Tetrahydroxycyclohexanoate, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Tocopheryl Maleate, Stearic Acid, Xanthan Gum, Maltodextrin, Ferulic Acid, Hexylene Glycol, Nordihydroguaiaretic Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Mica, Sodium Dehydroacetate052 053 054

De substantie van deze face cream leek erg dik, maar dat valt gelukkig mee. Hij is goed uit te smeren en laat gelukkig geen witte waas achter. De verzorging is fijn en mijn huid voelt zacht nadat ik hem heb aangebracht.

Ik vind het een fijn product en ondanks dat hij niet écht geschikt zou zijn voor mijn huid, blijf ik hem toch graag gebruiken. De prijs zou me wel tegenhouden om hem nogmaals aan te schaffen.

De IN SUN FACE CREAM SPF 30 is te koop voor €21.60 met 50ML

Ik ben benieuwd, smeer jij jouw huid vaak in met een zonnebrand? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Nienke | Nienke Blogt

    Eerlijk gezegd smeer ik mijn huid niet vaak in wat best wel slecht is.. Maar deze ziet er goed uit!

    23 augustus 2016 at 09:31
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge