Follow:

Wat heb ik allemaal bezocht in Londen?

In Juni ging ik met school naar Londen en dat was echt ontzettend leuk. We bleven van dinsdagmorgen tot en met vrijdagnacht en je wil niet weten hoe veel we hebben gezien. En nou moet ik ook wel zeggen dat de dagen best wel slopend waren omdat we super vroeg op moesten staan en ook weer laat aankwamen bij ons gastgezin waarbij ook nog eens komt kijken dat je super veel indrukken krijgt. Maar gelukkig hadden we dat er allemaal voor over! Ik besefte me dat ik nog helemaal niet aan jullie had verteld en laten zien wat we allemaal hebben gezien in Londen, dus heb ik het vandaag op een rijtje gezet met uiteraard heel veel foto’s. Veel plezier!

003

Het boeit misschien niet ontzettend veel, maar hé. De reis hoort er natuurlijk ook bij! We vertrokken van uit school naar Calais (Frankrijk) en stapten daar de boot op naar Dover in Engeland.

 

005

Vervolgens reden we weer verder met de bus, naar een heel erg leuk stadje Canterbury. We bezochten daar, naast dat we mochten rondkijken in wat winkeltjes, ook de kathedraal.

027 029

De volgende dag stonden we vroeg op om naar het centrale meeting punt gebracht te worden vanuit ons gastgezin. Wij werden gebracht met de taxi, super chill! We vertrokken naar Windsor waar we het paleis van de koningin hebben bezocht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik musea en dergelijken nooit zo interessant vond, dus dit vond ik ook het minder leuke van de reis.

034 036 039 041 045

Nadat we geluncht hadden bij het paleis reden we in de richting van Londen. Hier mochten we kiezen uit 3 musea en zijn we gaan kijken. Ook dit was na mijn mening niet het leukste van de reis, maar hé. We hebben ons vermaakt! We konden kiezen uit Natural History Museum, Sience Museum en het Victoria & Alber museum. Ik en mijn vriendinnen hebben uiteindelijk alle drie de musea bezocht trouwens.

056

Vervolgens werden we gedropt op Piccadilly Cirus waar we wat geld kregen om onszelf te voorzien van eten. Nou denk je misschien dat we naar een uitgebreid restaurant zijn gegaan, maar nee. Voor ons werd het toch kipnuggets bij de Mac. Daarna mochten we nog daar wat rondsnuffelen in de winkels en zijn we weer naar ons meeting point gereden.

065 066 071 072 073 075 079 082 090 091 093De volgende dag vertrokken we weer vanaf het meeting point naar Londen. Daar zijn we een boottochtje gaan varen over de Theems. Vervolgens hebben we een ritje gemaakt in de Londen Eye (wat echt mega cool was). We zijn daarna doorgelopen naar het huis van minister-president David Cameron waar we allemaal paleisbewakers zagen. Daar hebben we geluncht. Toen hebben we allemaal een kaartje voor de tram gekregen en zijn we allemaal onze eigen weg opgegaan. Wij kozen ervoor om te gaan shoppen op Oxford Street wat echt super leuk was!

Tot slot zijn we ’s avonds allemaal naar een musical geweest, waar we ook allemaal een keuze voor hadden. Wij kozen voor Mamma Mia.

En toen vertrokken we weer naar huis. Als ik er zo op terugkijk hebben we toch wel ontzettend veel gedaan in zo’n korte tijd. Ik heb het in ieder geval geweldig gehad!

Ben jij al ooit in Londen geweest?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

3 Comments

 • Reply Brittany

  Mooie foto’s gemaakt! Ik ben nog steeds niet in Londen geweest en ik wil echt zó graag!
  Brittany onlangs geplaatst…Disney Q&AMy Profile

  15 augustus 2016 at 10:32
 • Reply Lisa

  Super leuk dat je in Londen bent geweest! Mooie foto’s <3
  Lisa onlangs geplaatst…Travel: Corfu GriekenlandMy Profile

  15 augustus 2016 at 18:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge