Follow:

Touch of Berry | P2 (DM)

Ik was al een langere tijd opzoek naar een mooie blush die goed draagbaar is voor overdag. Ik had er wel al eentje, maar omdat mijn huid wat donkerder wordt vond ik die blush wat te licht. Mijn doel was dus om een wat donkerdere blush te vinden, maar toch zomers. Toevallig kwam ik deze tegen bij de DM. Ik kom eigenlijk nooit bij de DM omdat deze winkel gewoonweg wat te ver weg zit, maar als ik er kom sla ik graag mijn slag. Ik vind het merk P2 erg leuk en sowieso de DM winkel. Zo heb je al een deodorant voor €0,55 en dat is natuurlijk helemaal geen geld. Deze P2 blush kocht ik voor €2,75 en dat vind ik ook helemaal niet veel voor een blush. Ik ben wel erg benieuwd of hij fijn is en daarom review ik hem vandaag!

018

De P2 blush ziet er aan de buitenkant niet heel erg opvallend uit. Ik vind hem wel wat weg hebben van een blush die ik heb van Essence. Gewoon doorzichtig waardoor je makkelijk de kleur van de blush kunt zien, ik heb er niets tegen! Als je toch voor de buitenkant zou gaan, zou ik eerder kiezen voor een andere blush. Gelukkig gaan we nu voor de kleur zelf!

028

030
Ik koos uiteindelijk voor de kleur 010 touch of berry. Jullie weten inmiddels dat ik niet zo goed ben in het omschrijven van kleuren.. Dus doe ik dat ook maar niet. Ik weet wel dat hij net wat lichter uitvalt op de foto dan dat hij is.

038
De blush lijkt op deze swatch niet mega goed te dekken, toch iets minder dan ik had verwacht.. Helaas!

046
Ook hier komt de kleur iets lichter over op de foto dan dat hij is. Hij voldoet wel aan mijn eisen: draagbaar voor overdag en hij is ook nog eens een klein beetje zomers. Hij lijkt tevens net wat beter te dekken als ik hem met een kwast aanbreng, dus dat is een groot pluspunt.

027

Ik ben erg te spreken over deze blush, vooral ook omdat deze blush maar €2,75 kostte en dat natuurlijk bijna geen geld is. De kwaliteit is hartstikke goed van deze blush. Als ik ooit nog een keer bij de DM kom neem ik er zeker nog eentje mee.

Wat vind jij van deze blush en wat is jouw favoriete kleur blush? Laat het weten!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

5 Comments

 • Reply Lisa

  Mooie kleur! Leuke blog heb je <3
  Lisa onlangs geplaatst…We’re Back!My Profile

  10 augustus 2016 at 10:53
 • Reply Rilana

  Mooi kleurtje! Ik ben meestal meer van de bruine tinten qua blush maar deze vind ik ook echt mooi, en voor die prijs zou ik hem zeker niet laten liggen!

  10 augustus 2016 at 12:20
 • Reply Axelle

  Ik heb een lippencil van P2 waar ik razend enthousiast over ben haha! Ik vind dit een heel leuk kleurtje, staat je goed! En is inderdaad moeilijk om op foto vast te leggen hé, komt me bekend voor 😉
  Axelle onlangs geplaatst…Review: GlamGlow Gravity MudMy Profile

  13 augustus 2016 at 21:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge