Follow:

Dat was juli | Diploma uitreiking en een pokémon op de achterbank!

Juli vloog voor mijn gevoel echt voorbij! Niet alleen omdat ik twee van de vier weken op vakantie was in Spanje, maar ook omdat ik twee weken ontzettend veel moest werken. Voor mijn gevoel heb ik geen moment stil gezeten in de twee weken van juli dat ik nog thuis was. Gelukkig heb ik dat op vakantie kunnen inhalen, want daar heb ik letterlijk niks uitgevoerd. In ieder geval zijn er nog allemaal andere dingen gebeurd in juli waar ik het graag met je over wil hebben. 

IMG_0610 [141024]

Oké, laten we het niet over mijn bureau hebben die helemaal vol lag met nieuwe kleren… Lol! In ieder geval kocht ik een nieuwe broek bij de Stradivarius en trouwens, dit shirtje was ook nieuw. Ik had zo veel gekocht in de afgelopen maand dat mijn kledingkast weer goed gevuld was en ik de zomer sowieso kon overleven.

IMG_0641 [141026]

Ik had de allereerste meeting met het Street Called Madison marketing team. Super leuk en vooral heel erg spannend. Ik had geen idee wat het me ging brengen. Het was echt ontzettend leuk en we hebben goed kunnen brainstormen. Over een paar weekjes hebben we weer een nieuwe meeting.IMG_0650 [141027]

Ik kreeg twee nieuwe Batiste droogshampoo’s binnen in een mega leuke doos, gevuld met bloemetjes en een wegwerpcamera waarvan ik me nu trouwens besef dat ik hem vergeten ben mee te nemen op vakantie. Super stom, maar goed! Ik was erg blij met deze twee mooie producten.

IMG_0664 [141028]

Er zat zomaar een pokémon op de achterbank van de auto… Haha! En ik ving ‘m, woehoee! Ik speel het inmiddels al niet meer trouwens. Speel jij nog pokémon!IMG_0677 [141029]

Ik moest drie avonden achter elkaar eten op mijn werk, dus at ik twee avonden achter elkaar pizza en de andere dag at ik brood. Je wordt het toch wel een beetje zat om drie avonden niet thuis te eten. FullSizeRender [146447]

Diploma uitreiking op school, yes! In the pocketttt!IMG_0763 [141030]

En op naar Spanje. Daar komt nog een uitgebreid artikel online met foto’s!

Speel jij pokémon en wat heb jij allemaal gedaan in de maand juli? Ik ben benieuwd!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Janne

  Leuke foto’s! In Juli ging in naar Spanje, en speel nog steeds pokemon haha 🙂
  Janne onlangs geplaatst…WISH TO WEAR 055 | Hello Summer?!My Profile

  8 augustus 2016 at 14:55
  • Reply So Juul

   Aah wat leuk! Waar in Spanje?

   8 augustus 2016 at 14:57

  Leave a Reply

  CommentLuv badge