Follow:

Flormar eyebrow pencil (low-budget wenkbrauwpotlood)

Ik was al zo ontzettend lang opzoek naar een goed low-budget wenkbrauwproduct waarmee ik mijn wenkbrauwen iets voller mee zou kunnen maken. Ik had al een aantal verschillende producten getest (waaronder de welbekende poeder van Catrice), maar ik kwam nooit de goede kleur tegen: of te donker, of te warm. Toen ik in Málaga was stapte ik met mijn moeder en zus de Flormar binnen, waar de verkoopster ons een nieuwe mascara wilde laten zien. Vervolgens deed ze ook mijn wenkbrauwen met dit potloodje en was mijn bankrekening in no-time weer een paar euro armer. Ik vond hem mooi, maar ook heel erg betaalbaar. Dat is wat ik heel graag zie. Ik laat je dan ook heel erg graag het effect van dit potloodje zien, misschien is het ook wel wat voor jou! Lees vooral mee zou ik zeggen! 

 

DSC_0015

Ik zei het al, ik was echt op zoek naar een product wat mijn wenkbrauwen heel erg licht vult. Ontzettend aangezette en met potlood gevormde wenkbrauwen zijn niks voor mij en ik denk dat het ook niks voor mij gaat worden. Gewoon neutraal, dat is alles.DSC_0013

Er zit een borsteltje op het potlood, erg handig! Het is dus niet nodig om nog een extra wenkbrauw borsteltje mee te nemen. Hij blendt voldoende. DSC_0011 DSC_0009

De verkoopster/visagiste bij de Flormar pakte voor mij de kleur 401. Ik zag heel toevallig dat er ook nog meerdere kleuren waren, dus mocht je denken dat dit niet helemaal jouw kleur zou zijn is er nog keuze genoeg.

CSC_0018

Links wel getekend, rechts niet.

Let alsjeblieft even op, ik vind het fijn om mijn wenkbrauwen super licht in te kleuren en daarom zie je misschien niet het mega grote verschil dat je had verwacht. Ik heb het potlood goed geblend. Je zult vooral zien dat mijn wenkbrauw nét even wat voller is, en dat effect wilde ik bereiken.

Het Flormar wenkbrauwpotlood dekt heel erg goed, brengt goed aan en je kunt het goed uitblenden. Het is zeker geen stroef potloodje, maar een zacht potlood is het ook niet. Hij is gewoon precies goed!

Ik ben echt ontzettend blij met dit potloodje omdat het een low-budget wenkbrauwpotlood is en hij ontzettend fijn is. Hij is inmiddels al in mijn dagelijkse routine gekomen. Ik ben benieuwd, teken jij je wenkbrauwen wel eens bij en zo ja, waarmee? Heb jij ook een low-budget wenkbrauwpotlood? Let me know!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Eva

  Ik vind het juist mooi dat je je wenkbrauwen maar een klein beetje bijtekent 🙂 Zit die winkel ook in Nederland?
  Eva onlangs geplaatst…Laatste summer collab met Angela • Mijn vakantie ochtendroutine: van opstaan tot simpele planning makenMy Profile

  5 augustus 2016 at 21:27
  • Reply So Juul

   Ja! Sowieso in Amsterdam, andere steden weet ik niet ?

   5 augustus 2016 at 21:30

  Leave a Reply

  CommentLuv badge