Follow:

Unlimited stylo 004 | Kiko Milano

Zoals ik al verteld had ben ik op vakantie geweest in Spanje in een appartement dat een uurtje van Málaga af ligt. Omdat we daar niet ontzettend ver vanaf waren en ik wist dat er in Málaga ontzettend leuke winkels zouden zijn, reden we er naar toe. Uiteraard kon ik het niet laten om even de Kiko in te lopen omdat ik heel toevallig ook weet dat Kiko altijd leuke sale heeft rond deze tijd. En ja hoor, ook dit jaar was dat zo. Ik kocht daar deze lipstick die je normaal zou kunnen kopen voor €6,90, maar aangezien deze lipsticks uit de schappen gaan verdwijnen kon ik hem meenemen met 50% korting. Hij belooft ontzettend lang te blijven zitten en dat wil ik natuurlijk super graag uittesten. Vandaar dat ik hem meenam en ik hem inmiddels uitgebreid hebt getest voor je.

059 062

Dit is de lipstick waarvoor ik koos. Dit is de Kiko Unlimited Stylo 004. Niet alleen de kleur sprak me aan, maar ook zeker de huls. Ik vind de huls niet origineel, maar wel chique. De kleur is goed zichtbaar en dat vind ik zelf altijd wel handig als ik meer kleuren heb van dezelfde lipstick lijn. De huls doet me denken aan de Pupa Milano lipstick en dat is niet gek omdat de merken sowieso erg veel op elkaar lijken.067 092 098 101De kleur van de swatches neigen iets meer naar oranje dan dat hij echt is. 

Zoals ik van Kiko (nou ja, de verpakking) begreep, zou dit een ontzettend romige lippenstift moeten zijn die mooi én lang blijft zitten. En ja, dat is dan ook zeker waar. Toen ik de lipstick voor het eerst op mijn lippen aanbracht merkte ik al snel dat deze lippenstift erg romig is. Eigenlijk net iets té romig, want ik ging snel langs de randjes. Ik koos ervoor om de lippenstift vervolgens aan te brengen met een kwastje en ik merkte dat dat net wat preciezer werkte.

Nadat ik de Kiko unlimited stylo lippenstift had aangebracht merkte ik dat hij erg plakte op mijn lippen. De romige substantie werd vervangen door een wat meer plakkende substantie. Ik schrok er een beetje van, want het was erg vervelend! Gelukkig verdween het plakkende na een paar minuutjes en trok hij wat meer in mijn lippen. Hij blijft in ieder geval echt mega goed zitten, laten we het daar op houden! Ik kreeg hem er met water niet van af en koos dus maar voor een super goede make-up remover olie. Dat werkte gelukkig wel.

Al met al vind ik dit een super fijne lippenstift die ik zeker vaker ga gebruiken. Wel raad ik het aan om hem aan te brengen met een kwastje, dat werkt preciezer en dat is net wat mooier. Ik ben benieuwd wat jij van deze Kiko unlimited stylo lippenstift vindt. Laat het even weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge