Follow:

Matte Crimson | Clinique

Na de vele reviews over verzorgingsproducten had ik niet verwacht dat ik ooit nog een make-up product zou krijgen van Clinique. Toch ontving ik een heel erg mooi product, namelijk deze lippenstift. Een vurig fel rode kleur waarvan ik had verwacht dat ik hem super lelijk zou vinden, maar toch het tegenovergestelde heeft bewezen. Maar is de werking van deze lippenstift ook goed? 

004 005 006 018

Laten we beginnen met de verpakking van Matte Crimson, hoe leuk is hij? De lipjes op de huls maakt de lippenstift mega origineel. Ik heb dit tenminste nog nergens anders gezien! Even als disclaimer, deze lippenstift is niet zó te koop. De huls is anders als je hem in de winkel koopt, dit is exclusief. Uiteraard is de kleur en de werking dan wel hetzelfde!

Zoals ik al zei had ik verwacht dat ik deze lippenstift echt niet mooi zou vinden. Ik ben nooit zo van de rode lippenstift geweest. Zo blijkt maar weer dat een eerste indruk niet altijd gelijk heeft, want ik vind de kleur echt ontzettend mooi! Hij is echt mega fel en vurig, dus ik zou hem persoonlijk niet overdag dragen.

De dekking van deze lippenstift is echt geweldig. Uit ervaring weet ik dat de dekking van rode lippenstift vaak wel goed is, maar toch vind ik het belangrijk om dat er even bij te zeggen! Tevens blijft deze lippenstift echt mega goed zitten. Ik probeerde hem er af te halen met de make-up eraser en daar gaat altijd al mijn make-up van af.. Behalve deze lippenstift. Uiteindelijk na veel boenen ging hij er af! Dat blijkt in ieder geval hoe goed hij blijft zitten.

Ik ben eigenlijk best wel overtuigd door deze lippenstift! De kleur vind ik echt heel erg vet, de dekking is helemaal top en hij blijft goed zitten. Wat wil je nou nog meer? Zou jij deze Matte Crimson lippenstift kopen? Ik ben benieuwd!

De prijs van deze lipstick verschilt, maar is te koop vanaf €18,00.

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge