Follow:

3 x favoriete schoenen voor de zomer!

Schoenen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik kan nu al niet wachten totdat ik weer nieuwe schoenen mag uitzoeken voor de winter, terwijl het net een maandje zomer is. Uiteraard vind ik het ook ontzettend leuk om schoenen te combineren. Ik laat je in ieder geval vandaag 3 paar schoenen zien die ik ontzettend fijn vind om te dragen.

012

Laten we beginnen met deze schoenen. Deze heb ik alweer een tijdje en ik blijf ze heel erg gaaf vinden. Ik krijg wel eens de vraag “maar loopt dat niet irritant met die hoge zool?’. En nee, zeker niet. Het loopt juist hartstikke fijn! Dit zijn dan ook wel echt mijn schoenen die ik altijd draag als ik weet dat ik lange stukken moet wandelen. Ze hebben tevens wat weg van de Creepers, maar zo hoog zijn ze gelukkig niet. Deze zijn van het merk Café Moda.006Dan deze schoenen. Deze zijn eigenlijk net nieuw, maar ik vind ze super fijn om te dragen. Je stapt er toch snel in en hebt ze snel weer uit. Daarnaast staan deze heel erg leuk onder een witte broek, een rok of een jurkje. Ze zijn wat glimmend waardoor ze net wat meer opvallen en dat vind ik echt heel erg leuk aan deze schoenen. Ze zijn van het merk Marco Tozzi.013

Tot slot mijn echt favoriete schoenen en dat zijn uiteraard de Stan Smith schoenen. Deze kreeg ik een tijdje geleden van Def-Shop, een hele leuke kleding webshop. Ik draag schoenen zo ontzettend vaak! Ze staan eigenlijk onder alles wel leuk. Deze schoenen maken een outfit bijvoorbeeld een stuk stoerder als je ze draagt bij een rok met een shirtje. Met een bomberjack vind ik ze ook erg leuk.

Nu ben ik natuurlijk hartstikke benieuw geworden naar jullie favoriete schoenen voor de zomer. Laat het even weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge