Follow:

Superhandige iPad hoezen!

Je iPad goed beschermen is sowieso een must, maar het moet er natuurlijk ook wel mooi uitzien! Ik mocht twee iPad hoezen uitzoeken en ik ben gegaan voor twee hoezen die er ten eerste heel erg mooi uitzien (roze is altijd goed), praktisch zijn en natuurlijk mijn iPad heel erg goed beschermen! Aangezien ik mijn iPad altijd meeneem naar school moet hij écht goed beschermd zijn. Het is een kostbaar apparaat, dus ik ben er zuinig op! Benieuwd naar mijn twee nieuwe hoezen? Lees verder!

Dit is de eerste iPad beschermhoes. Deze kun je op twee verschillende manieren neerzetten. Ik denk dat deze bij de meeste mensen wel bekend zijn.

En de tweede iPad beschermhoes. Deze is wat donkerder roze wat ik zelf wel erg mooi vind. Deze kun je op 3 verschillende manieren neerzetten. Erg handig! “Er is goed nagedacht over het ontwerp van deze slanke case. De artistieke voorflap is namelijk eenvoudig om te vouwen tot standaard!”

Persoonlijk vind ik deze manier het fijnst omdat ik zo goed kan typen. Zeker voor op school is dat makkelijk. 

Beide zitten ze helemaal rondom de iPad en ik ben er van overtuigd dat mijn iPad niet snel kapot zal gaan met één van deze hoezen er omheen. Je kunt tevens gewoon goed met de oplader in de iPad, de hoes zit dus niet in de weg. Ik vind persoonlijk de kleuren van deze hoezen echt super mooi, maar je moet er uiteraard van houden! Beide hoezen zijn erg stevig en zullen dus ook niet snel kapot gaan.

De iPad activeert direct wanneer je de hoes openklapt, dat vind ik zelf een heel erg groot voordeel. Ontgrendelen maar en je kunt aan de slag! Super handig dus.

Klik hier voor de

Wat vind jij van deze iPad hoes? Welke zou jij kopen? Let me know!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

 • Reply Ina

  Wat fijn dat je de hoezen kunt neerzetten, ik vind dit heel handig op YouTube videos te kijken of een serie op Netflix tijdens het opmaken in de ochtend. 🙂

  19 april 2017 at 14:40
 • Reply manon

  Ik vind het een heel erg mooi hoesje

  19 april 2017 at 16:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge