Follow:

Unboxing get it covered

Het heeft lang geduurd, maar ik ben er weer! Ik heb eindelijk weer een video voor jullie. Ik ontving een hele leuk tas met allemaal superleuke gadgets, o.a. hoesjes,  die ik jullie graag wil laten zien. Enjoy! X

Ik ben echt ongelofelijk blij met de spullen die ik heb gekregen! Aangezien mijn oordopjes weer eens bijna kapot waren, komen deze echt op het perfecte moment. Ik kan weer even vooruit, laat ik het zo zeggen! Ook het hoesje wat ik kreeg vind ik erg leuk. De kleur van de rand staat heel erg chique. Tevens beschermt hij mijn iPhone echt heel erg goed, dat is natuurlijk ook wel van belang. Wat ik zelf nog wel eens zou willen doen, is een iPhone 6 hoesje ontwerpen. Dat is overigens ook wel heel erg leuk voor de feestdagen die er nog aankomen. Love it!

Deals:E
Previous Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply by LYDIAN

    Hi Julia, wat een prachtig artkel! Groetjes, Carla

    7 november 2019 at 11:28
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge