Follow:

Brow this way kit van Rimmel London

Daar ben ik weer met een nieuwe Rimmel London review! Dit keer een heel erg veel belovend product, ik heb het over deze wenkbrauwkit. Ik ben heel eerlijk dat ik mijn wenkbrauwen eigenlijk nooit bijteken. Ik vind het bij mij niet zo mooi staan want het maakt me “boos”. Maar dat weerhoudt me niet om nieuwe wenkbrauw producten te testen, want wie weet staat dit kitje wel heel erg mooi. In dit kitje zit een soort wax en poeder in. Ik ben heel erg benieuwd!

016 017 027

Het uiterlijk van dit product vind ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Ik had ergens toch wel wat meer van Rimmel verwacht, ondanks dat ik het er aan de andere kant ook wel straks uit vind zien. Je ziet wel precies wat je koopt, en dat is natuurlijk ook wel fijn! In dit kitje zit een wax en poeder. Ik heb dus de wax gebruikt voor de buitenkant te omlijnen en de poeder om het verder in te kleuren. De wax is tevens net wat donkerder dan de poeder, waardoor ik dat wel mooi vind.

De dekking van zowel de wax als de poeder is heel erg goed. De kleuren zijn heel erg mooi intens en dat maakt het wel heel erg mooi. Toch blijf ik het zo erg vervagen totdat het bijna niet meer zichtbaar is, omdat ik het gewoon echt niet mooi bij mij vind. Vandaar dat hij op de foto ook zo licht lijkt. In ieder geval is met de dekking en de kleur echt helemaal niks mis.

Het is dat ook dit kitje weer net niet mijn kleur is, anders zou ik hem zeker weten vaker gaan gebruiken. Vind ik best jammer! Aan de andere kant vervaag ik hem toch.. Dus waarom niet!

Wat vind jij van deze wenkbrauw kit? Zou jij deze kopen?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge