Follow:

Moisture renew sheer & shine lipstick | Rimmel Londen

Sinds dat ik mijn MAC lipstick heb kan ik echt niet meer zonder deze lipstick. De kleur is niet alleen ontzettend mooi, maar hij blijft ook heel erg goed zitten. Toch blijf ik het (ondanks dat ik dus al een perfecte lipstick heb gevonden) geweldig om nieuwe producten uit te testen en daarom wil ik ook een kans geven aan de moisture renew sheer & shine lipstick van Rimmel Londen. Ik ben ontzettend benieuwd of deze lipstick mooi is!

 

087 093 094 100

De huls van deze Moisture renew sheer & shine lipstick vind ik ten eerste echt prachtig. Roze met zilver vind ik echt een hele mooie combinatie. De dop is wat doorschijnend waardoor je de rest van de lipstick er vrij goed doorheen ziet. De kleur van de lipstick zelf sprak me op het begin niet heel erg aan, maar uiteraard heeft dat helemaal niks te maken met de kwaliteit van deze lipstick. De lipstick is heel erg romig en brengt heel erg goed aan over mijn lippen. Hij plakt niet, integendeel zelfs: hij voelt heel erg prettig en zacht aan.

Een nadeel wat ik heb gevonden is toch de duur dat deze lipstick goed op mijn lippen zit. Als ik wat heb gegeten is de lipstick verdwenen, maar ook als ik heb gedronken. Ik denk dat deze lipstick het dan ook niet heel erg lang volhoudt als je bijvoorbeeld een dag ergens heen moet. Maar natuurlijk is het ook geen ongelofelijk groot probleem om hem eventjes bij te werken!

Ondanks dat de kleur mij niet heel erg aansprak, vind ik hem toch echt heel erg mooi. Voor mij is hij te licht, dus ik zou deze lipstick niet zelf dragen, maar bij iemand anders staat deze lipstick misschien wel ontzettend mooi!

Aan de kwaliteit heb ik verder niets op te merken, behalve dat hij niet ontzettend lang blijft zitten. Dat is eigenlijk ook het enige!

Deze lipstick is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €10,00.

Wat vind jij van deze Moisture renew sheer & shine lipstick? Zou jij deze kopen?

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge