Follow:

Super gel nagellak by Rimmel London

Zoals de mensen die mijn blog al wat langer lezen wel weten ben ik een grote fan van gellak. In de meeste gevallen ben ik óf te snel met nagellak en zit het meteen weer raar, of het bladdert er gewoon hartstikke leuk af. En ergens waar je je best op hebt gedaan en er vervolgens weer afbladdert, dat geeft mij nou niet bepaald een blij gevoel. Nou kreeg ik een hele doos met producten van Rimmel opgestuurd waar onder anderen de Rimmel London gel lakken zonder lamp in zaten. Twee laagjes kleur en één laagje gel top coat. Super snel en effectief en het zou echt wel een aantal dagen moeten blijven zitten. Ik ben hier echt hartstikke benieuwd naar!

040 073 076

Eén laag082

Twee lagen

Ten eerste de kleur, jaja! Dit is echt wel een heel erg mooi kleurtje hoor. En dit is dan ook zeker één van mijn favoriete kleuren voor op mijn nagels, vooral in de zomer natuurlijk. Naast de kleur van deze Rimmel London gel nagellak moeten we het natuurlijk ook uitgebreid over de kwaliteit hebben. Laten we het als eerst hebben over het kwastje. Wat is dat kwastje fijn! Hij is vrij breed en daar kom ik aan met mijn best wel brede nagels. Voor mijn nagels is dit kwastje echt ontzettend fijn. Het kwastje brengt niet streperig aan en ook dat geeft me toch wel een heel erg goed gevoel.

Zoals je kunt zien is deze lak bij één laag niet dekkend genoeg (naar mijn mening), maar na twee laagjes vind ik hem perfect. Een derde laagje van deze Rimmel London gel nagellak vond ik erg overbodig en natuurlijk is dat nog meer tijd. Toen ik deze lak voor de eerste keer gebruikte heb ik niet ontzettend lang gewacht met drogen, maar daar kwam ik al snel op terug. Maar ik bedacht me, als ik gellak aanbreng met lamp duurt dat vaak ook al een half uur/drie kwartier. Waarom zou ik die tijd dan niet gunnen (oké, iets korter) aan deze nagellak? Dus, daar ging ik. Tweede kans. Ik heb per laag ongeveer 10 minuten gewacht, dus dat duurde een half uur en ondertussen ben ik YouTube gaan kijken. En ja, het verschil merkte ik. De lak was gewoon goed droog.

Deze Rimmel London gel nagellak blijft bij mij echt verrassend goed zitten. Ik denk dat hij na ongeveer 4 á 5 dagen begon met afbladderen en dat vind ik echt reuze meevallen. Op de ene nagel zat hij er na 6 dagen nog gewoon goed op, en de ander begon hij na 4 dagen wel met afbladderen. Dus eigenlijk kan ik niet echt een goed gemiddelde bedenken, maar ik hou het op 5 dagen.

Ik vind deze lak verder echt heel erg goed en fijn werken. Ik denk dat ik er zeker meer van ga halen!

Wat vind jij van deze lak? Wel of niet?

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge