Follow:

Rimmel London | Volume Colourist mascara

Dé nieuwe mascara van Rimmel London: De Volume Colourist. Als er een product was waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was, was het wel deze nieuwe mascara van Rimmel. Het borsteltje ziet er ontzettend goed uit en de beloftes zijn echt ontzettend goed. Lees: veel volume en (blijvend) kleur op je wimpers!  Natuurlijk ben ik wel ontzettend benieuwd of Rimmel London deze beloftes waar maakt. Daarom heb ik hem voor je getest en ik geef vandaag mijn mening!

038 058 103

Het uiterlijk van deze mascara vind ik er ten eerste al super leuk uit zien. Je ziet echt dat Rimmel er wat voor heeft gedaan om de mascara er leuk en goed uit te laten zien. Het borsteltje leek mij heel erg dun (ik was een dikker borsteltje gewend), maar omdat hij een heel klein beetje schuin afloopt vind ik hem alleen maar fijn. Het borsteltje haalt mijn wimpers uit elkaar bij één laagje. Ik raad het niet aan om twee laagjes aan te brengen, want dan gaan ze wél aan elkaar plakken.

Deze mascara vind ik echt een super mooi effect geven, maar dan ook wel echt een super mooi effect. Mijn wimpers worden lang en op het begin gekruld. Helaas zakt de krul er wel een klein beetje uit, maar dat heb ik bij iedere mascara. En over het effect dat mijn wimpers echt donkerder worden? Dat heb ik eerlijk gezegd niet heel erg gemerkt. Er zijn 2 weken voorbij, maar heel veel verschil zie ik niet. Maar als ik eerlijk ben, het effect van de mascara doet al genoeg. Dat mijn wimpers nou wel of niet donkerder zouden worden maakt mij niet heel veel uit.

Ik vind deze mascara oprecht echt ongelofelijk fijn en ook deze overtreft mijn Catrice mascara. Ik gebruik deze mascara nu iedere dag en ik denk dat dat nog lang zo gaat blijven!

Wat vind jij van deze mascara? Laat het weten in de comments!

Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge