Follow:

Mijn favoriete gellak!

Ik heb echt een grote liefde voor gellak en sinds ik dat heb ontdekt kan ik niet meer zonder. Ik draag dan ook eigenlijk helemaal nooit meer normale nagellak omdat dat gewoon zo snel afbladdert en ik heb een grote hekel aan afgebladderde nagellak. In elk geval heb ik inmiddels een favoriete kleur gellak en die laat ik vandaag heel erg graag aan je zien! Ik heb het over een ongelofelijk mooie kleur van Pink Gellac. Heel veel plezier en ik hoop dat jij de kleur ook mooi vindt! 🙂

115 118

Ik heb het hier over Pink Gellac 158 Candy Pink. Ik heb ook heel erg veel gellak van Kiss, maar dit kleurtje van Pink Gellac vind ik toch ook wel ontzettend mooi. Ik gebruik tevens wel de basis en top van Kiss en ook de lamp. Het is een vrij donker roze kleur die ergens ook wel weer licht lijkt. Ik weet niet zo goed hoe ik de kleur het beste kan omschrijven, haha! Er zit een heel erg klein shimmertje in de gellac en dat vind ik hem echt heel erg tof maken. Ik heb een wat bruinere huidskleur en daardoor staat deze kleur ook ontzettend mooi bij mijn handen. Mijn moeder had hem laatst ook op en daar was deze kleur dan ook veel minder mooi bij.

In elk geval vind ik deze kleur echt prachtig. Het is ook niet een ontzettend moeilijke kleur voor je kleding en het is ook zeker geen kleur die meteen opvalt. Wel ziet deze kleur er heel erg verzorgd uit en dat effect wil ik ook zeker bereiken met deze gellak!

Ik ben heel erg benieuwd wat voor een kleurtjes jij graag op je nagels draag en of jij ook zo’n fan bent van gellak, of dat je juist nog heel erg graag nagellak draagt! Let me know!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge