Follow:

3 Favoriete lichtroze lipglossjes

Súper licht roze op mijn lippen is echt een kleur die mij totaal niet staat. Het maakt me witter dan ik ben en het doet totaal niks met mijn ogen. Ik denk dat iedereen dat wel met een kleur heeft, toch? Ondanks dat het een kleur is die mij totaal niet staat heb ik wel een aantal licht roze lipsticks en lipglossjes. Daarom leek het mij een heel erg leuk idee om een artikel te schrijven met mijn 3 favoriete lichtroze lipglossjes. Dus bij deze: 3 favoriete lichtroze lipglossjes!

069 077

Ik zal beginnen bij deze van pürminerals. Een merk dat super fijn is en echt ontzettend fijn producten heeft. Deze lichtroze kleur is echt ontzettend licht zoals je kunt zien. Hij is wel heel erg mooi, maar dus niet bij mij. Ik gebruik hem daarom over bijvoorbeeld een kleur die mij wel staat. Die combinatie vind ik een stuk mooier bij mij staan. Ondanks dat vind ik het wel een ontzettend mooie lipgloss en daarom is hij ook zeker een favoriet.

072 085

Dan deze lipgloss van Artdeco. Deze lijkt eigenlijk heel erg op die van pürminerals, maar deze is nét een tintje donkerder als je heel erg goed kijkt. Ook zitten hier wat grovere shimmertjes in, wat ik tevens wel heel erg mooi vind. Deze van Artdeco kreeg ik met de kerstcollectie meegestuurd en heb ik ook gedragen met kerst. Omdat ik toen natuurlijk wat lichter was omdat er weinig zon was stond deze kleur me wel in combinatie met een nét wat donkerdere kleur.

075 094

En tot slot deze van Catrice. Deze is een stuk donkerder dan de andere twee en daarom zal ik deze eerder dragen. Hier zit tevens geen shimmertje in wat ik wel jammer vind, maar natuurlijk wel een supermooie glans! Voor mijn gezicht is dit al een betere kleur, maar bereikt ook niet de kleur van ‘wow’. Maar toch, een ontzettend mooie lipgloss!

Wat is jouw favoriete lichtroze lipgloss? Laat het weten in de comments! Ik ben erg benieuwd! 🙂

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

1 Comment

  • Reply Julie

    Ze zien er allemaal erg mooi uit! Toch ben ik niet meer zo’n fan van lipgloss! 🙂

    8 mei 2016 at 11:17
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge