Follow:

Spotify update | Maart

Het lijkt wel alsof ik een jaar niet meer heb geblogd, zo erg loop ik achter! Het is inmiddels al half maart en er is nog steeds geen spotify update online gekomen, wat een schande zeg! Nou ja, moet kunnen! In elk geval vind ik spotify updates altijd erg leuk om te doen dus ook deze maand gewoon weer een nieuwe spotify update met weer een heleboel nieuwe en leuke liedjes. Het wordt gewoon bijna een dagelijkse bezigheid om nieuwe liedjes te zoeken en te ontdekken, haha! Het is me in elk geval wel gelukt om een heleboel nieuwe liedjes te ontdekken dus die laat ik je graag horen! Luister mee!

En dit is dan de lijst van deze keer. Op het moment dat ik dit schrijf staan er 48 liedjes in mijn lijst en dat bedraagt 2 uur en 45 minuten. Als je er zo over nadenkt is dat best een hele hoop eigenlijk! In elk geval had ik het er de vorige keer al over dat ik heb ontdekt dat als ik minder liedjes in mijn lijst heb, ik ze steeds leuker vind worden. Op een gegeven moment ken ik ze dan zo goed dat ik ze helemaal mee kan zingen (nee, neuriën en fluiten kan ik het beter noemen). Maar dan komt er een punt dat het genoeg is en het liedje verwijder moet worden anders word ik er gek van, haha! Ik luister nu in elk geval wel overal muziek! Als ik alleen fiets, boven op mijn kamer, beneden tijdens het bloggen en buiten in de tuin. Maar wel zonder oortjes, want dat vind ik ongezellig. Haha!

Ik ben benieuwd of jullie nog leuke liedjes hebben ontdekt de laatste tijd en zo ja, laat dat liedje dan zeker achter in de comments! Ik ben daar uiteraard ontzettend benieuwd naar!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge