Follow:

Super goedkope glass protector van Kruidvat!

Zoals je wellicht weet heb ik al een tijdje een iPhone 6. Ik ben hier natuurlijk hartstikke blij mee en ben er dus ook ontzettend voorzichtig mee. Sinds dat ik deze telefoon heb, heb ik er altijd een glasplaatje op gehad zodat er (als het goed is) geen krasjes in het scherm kunnen kopen.. Helaas liep ik tegen een dilemma aan, want die glasplaatjes zijn nog best prijzig. De meeste zijn zo’n €15 euro of €20 euro per stuk en aangezien ik het niet zo goed kan hebben als er een krasje in zit, heb ik op z’n tijd toch een nieuwe nodig. Totdat ik deze gisteren bij Kruidvat tegenkwam. Deze is maar €2,79 en net zo goed als alle andere glasplaatjes. Oh en trouwens, mijn blog is natuurlijk dan wel een beautyblog.. Maar soms zijn leuke gadgets ook wel leuk om te bespreken! 🙂

009 010 012 013 014

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben erg zuinig met mijn telefoon. Ik heb er altijd een hoesje omheen en altijd een glasplaatje op geplakt. Ik bestelde laatst nog een nieuw glasplaatje die €15 euro was en na een week zat er alweer een krasje in (gelukkig dus niet in het iPhone scherm). Dus, weg €15 euro want ik vind het niet fijn werken als er een krasje in zit. Ik wilde het dus eigenlijk zo laten, maar toen kwam ik dus gisteren deze tegen bij Kruidvat. Deze was om precies te zijn 2,79 en er zat ook nog eens 20% korting op waardoor hij dus nog een stuk goedkoper werd, super fijn! Aangezien ik deze nog nooit had geprobeerd wilde ik hem eerst even proberen voordat ik er nog meer zou kopen.

Ik heb hem dus nu op mijn iPhone zitten en hij voelt aan als alle andere duurdere glasplaatjes. Er zitten twee wipes bij, een droge en een natte. Het glasplaatje blijft goed plakken en zit goed om het scherm heen!

Wat vind jij van dit glasplaatje? Gebruik jij ook vaak een glasplaatje of vind je dat niet nodig? Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge