Follow:

HEROME TAKE AWAY COLOURS

Herome vind ik echt een geweldig merk. Vooral de nagelverzorging heeft mij veel geholpen. De Bye bite heeft mij bijvoorbeeld van het nagelbijten afgeholpen en daar heb ik heel veel profijt van gehad. Herome heeft nu ook een hele leuke lijn met “take away colours” die lekker klein zijn, maar wel heel erg leuk!

Ze zijn erg klein, maar wel heel erg fijn! Omdat ze zo klein zijn, zijn ze handig voor mee op reis en natuurlijk heel erg leuk als cadeau! Totaal zijn er 72 kleuren en de adviesprijs is €2.99 per stuk.

Het kwastje lijkt heel erg klein, maar dat valt reuze mee! Het kwastje bedekt heel je nagel goed. Eerlijk is eerlijk, ik vind dit kwastje juist super fijn!

Eén laagje is net niet goed genoeg. Daarom breng ik 2 laagjes aan op mijn nagelwiel (later getest op mijn nagel). Na 2 laagjes dekken de kleuren wel heel erg goed! Ik moet zeggen, de lakjes drogen snel en mooi op! Binnen ongeveer twee minuutjes waren mijn nagels droog en klaar voor het tweede laagje. Dat is in elk geval heel erg fijn!
Ik ben zelf erg te spreken over deze lakjes! Ik vind de kleuren die ze hebben super leuk! Ze zijn relatief nog helemaal niet zo heel duur en ik vind de lakjes super fijn! Ze drogen vooral snel en dat vind ik echt heel erg top! Ze bleven bij mij ongeveer 2/3 dagen zitten zonder te chippen. Dat is dus ook een toppunt! 
Wat vind jij van deze lakjes?
Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

8 Comments

 • Reply infnails

  Wat een schattige kleine lakjes! Mooie kleuren ook.

  31 oktober 2015 at 16:00
 • Reply Suze

  Wat een prachtige kleurtjes zeg!! Vooral het bruin/creme kleurtje spreekt me aan 🙂 X

  31 oktober 2015 at 21:05
 • Reply Derieke Meerholz

  Zien er goed uit 🙂

  1 november 2015 at 08:05
 • Reply Heidi vg

  Wauw die vorm vind ik echt super mooi.
  en de kleuren zijn ook super mooi.

  1 november 2015 at 09:28
 • Reply Sojuul

  Ja he! 🙂

  2 november 2015 at 10:37
 • Reply Sojuul

  Mee eens!

  2 november 2015 at 10:37
 • Reply Sojuul

  🙂

  2 november 2015 at 10:38
 • Reply Sojuul

  🙂

  2 november 2015 at 10:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge