Follow:

Favoriete lente producten

Eerlijk is eerlijk, ik ben niet super blij met deze foto.. Maar wel met het artikel, haha! Aangezien het bijna lente wordt (ja ja, eindelijk!) dacht ik dat het wel leuk zou zijn om vast een aantal make-up producten uit mijn lades te trekken die ik erg leuk vind voor de lente. Denk aan hele vrolijke kleuren en vooral heel erg veel pastel die je lekker aan de lente doen denken.. Want daar houden we (ik) van, haha. En uiteraard is alles weer low-budget, ben maar niet bang! Heel veel plezier met lezen!

012

Highlighter is echt niet te missen in de lente en de zomer, geloof me! Een natuurlijk glans maakt je make-up look af (vind ik) en deze highlighter van makeup academy vind ik echt geweldig. Hij heeft een rozige ondertoon en dat vind ik erg mooi aan deze highlighter.

014 015

Dit palette van Kiko scoorde ik toen ik voor het eerst in één van de miljoenen (ik ben goed in overdrijven) kwam en daar scoorde ik voor wel 40 euro producten. Allemaal in de sale! Allemaal producten met een lente/zomer tintje en dat vond ik er ook zo leuk aan. Dit palette blijft me ook altijd bij en steeds als het lente wordt moet ik hier aan denken.

016 017

En ook deze blush kocht ik bij Kiko, hetzelfde verhaal als net. Deze blush vind ik zó mooi voor in de lente en zomer. De oranje roze tint is zooooooo mooi!

018 020

Tot slot nog een twee lip producten van pürminerals en artdeco. Eigenlijk een beetje dezelfde kleuren, maar ik vind ze zo mooi! In die van artdeco zitten wat meer shimmertjes dan in die van pür. Maar stuk voor stuk vind ik ze hartstikke mooi!

Wat zijn jouw favoriete lente producten en heb jij zin in de lente? Dit waren in elk geval mijn Favoriete lente producten! Laat het weten in de comments!

Deals:E
Previous Post Next Post

Lees dit ook!

2 Comments

  • Reply Ina

    De blush ziet er erg mooi uit
    Ina onlangs geplaatst…Shoplog | Forever 21My Profile

    4 maart 2016 at 17:11
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge